Sport

Komentari 101

Uživajte: Nijemci navijačima Zvezde pustili golove Dinama

Uživajte: Nijemci navijačima Zvezde pustili golove Dinama

Imala je Zvezda veliku podršku svojih navijača na Allianz areni koji su morali čekati na svoj red prilikom izlaska sa stadionu. A dok su čekali, organizatori su odlučili da skrate vrijeme sa svim golovima Dinama

S obzirom da je Bayern čak 35 puta pokušao prema golu Crvene zvezde, gosti iz Beograda još su odlično i prošli s tri primljena gola u Münchenu.

Naravno da nisu Beograđani gajili veliku nadu da mogu nešto protiv prvaka Njemačke u gostima, ali treba notirati da je do 80. minute Bayern vodio samo s 1-0 (Coman). Tada je je zabio Lewandowski, a u sudačkoj nadoknadi i Müller.

Imala je Zvezda veliku podršku svojih navijača na Allianz areni koji su morali čekati na svoj red prilikom izlaska sa stadionu. A dok su čekali, organizatori su odlučili da ne bi bilo loše da skrate vrijeme sa svim golovima večeri, pa su se u jednom trenutku na video-zidovima zavrtjele scene slavlja s Maksimira gdje je Dinamo demolirao Atalantu (4-0).

- Ovo je tek početak natjecanja, ali vrlo je važno kada ga otvorite pobjedom. Crvena zvezda pružila je otpor, borila se sa svim što je imala, no, eto, mi smo iskoristili svoje šanse i sada nas čekaju drugi izazovi. Mogli smo dati još neki gol da je bilo sreće - rekao je Niko Kovač nakon pobjede.

Ivan Perišić odigrao je 66 minuta, a u 34. asistirao je Comanu za vodeći gol.

- Zvezdi bih prvo želio čestitati na drugom ulasku u Ligu prvaka u posljednje dvije godine. To je velika stvar za njih. Mi smo jučer dosta promašivali. Zbog toga smo se mučili sve do samog kraja, dok nismo dali taj drugi gol. Još jednom sve čestitke Zvezdi.

Najčitaniji članci