Sport

Komentari 72

Evo gdje gledati Borussia (D) - Barcelona, Napoli - Liverpool

Evo gdje gledati Borussia (D) - Barcelona, Napoli - Liverpool

Ovaj ste trenutak čekali cijelo ljeto, a na vašim malim ekranima ponovno ćete moći uživati uz taktove himne Lige prvaka te uz utakmice grupne faze elitnog europskog natjecanja

Tri mjeseca su prošla otkad je Liverpool u Madridu s 2-0 bio bolji od Tottenhama u prošlosezonskom finalu i posljednjoj utakmici Lige prvaka. Više ne morate čekati jer počinje nova sezona. Vrijeme je za otvaranje elitnog europskog natjecanja, a prvog će dana na teren momčadi iz skupina E, F, G i H.

POGLEDAJTE VIDEO

I ove sezone u Hrvatskoj prava na Ligu prvaka ima A1 Hrvatska, te će se sve utakmice prenositi na kanalima PlanetSporta. Po dvije utakmice dnevno igrat će se od 18.55, a ostale od 21 sat. Srijedom, pravo na prvi odabir ima HTV, što znači da će tri utakmice koje će Dinamo igrati u srijedu biti dostupne svima na HTV-u, a ostale tri bit će na PlanetSportu.

Programi se emitiraju preko operatera A1 TV-a i B.net TV-a. Planet sport kanali mogu se gledati na A1 TV platformi, dok ih A1 mobilni korisnici mogu pratiti na A1 Xplore aplikaciji. Za sve korisnike omogućena je i kupovina pojedinačne utakmice na webu (PPV).

A1 Hrvatska ima prava prijenosa Lige prvaka od sezone 2018/2019. do 2020/2021. Riječ je o 120 utakmica uživo koje će tijekom sezone biti emitirane u HD kvaliteti.

Tako će Ligu prvaka otvoriti milanski Inter i praška Slavija te Lyon i Zenit. Najzanimljivija utakmica dana je ona između Borussije iz Dortmunda i Barcelone, a mi vam donosimo cjelokupni raspored prijenosa utakmica prvog dana grupne faze Lige prvaka. Jedna utakmica u svakom terminu dostupna je za korisnike osnovnog televizijskog A1 paketa na programu PlanetSport 3, dok je za ostale programe potrebno kupiti PlanetSport paket.

Od 18:55

Od 21:00

Jedina utakmica koja nije u izravnom prijenosu jest ona između Salzburga i Genka koju možete pogledati u snimci od 23 sata na PlanetSportu 2.

Hrvati u Ligi prvaka

Juventus nije prijavio Marija Mandžukića, koji je na odlasku, ali i bez njega 13 bi hrvatskih nogometaša moglo nastupiti ove sezone u Ligi prvaka u stranim klubovima, ne računajući dinamovce. Dok ćemo imati i trenera među elitom, Niku Kovača.

Prijašnjih osam godina Hrvatska je imala igrača u finalu. Tko će nastaviti niz?

Najčitaniji članci