Obavijesti

Sport

Komentari 12

Evo gdje gledati meč Hrvatske i Bjelorusije na Euru u Grazu...

Evo gdje gledati meč Hrvatske i Bjelorusije na Euru u Grazu...
4

Crna Gora je pala pod Hrvatskom vođenom kapetanom Duvnjakom, iako je u prvom dijelu pružala dobar otpor. Srbija je pala 'kukavički' kaže njihov izbornik Nenad Peruničić, protiv Bjelorusije

VIDEO

Bjelorusi su bili bolji na otvaranju rukometnog Eura prvenstva u skupini A 35-30, a srpskom izborniku najviše smeta velik broj primljenih golova. Peruničić je toliko daleko otišao da je preuzeo odgovornost zbog, kako on kaže, kukavičke predstave svoje momčadi. No, nije ta Bjelorusija lak protivnik, a sigurno će to pokazati i protiv Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:05

- Karaljok je među tri najbolja pivota na svijetu, a Kuleš izvanredan šuter - rekao je za 24sata Igor Karačić, najbolji hrvatski rukometaš i uzdanica Line Červara. 

Moramo igrati jako disciplinirano, s dugim napadima. Ako ćemo ići na veliki rezultat, izgubit ćemo utakmicu, priznao je izbornik 'kauboja' Lino Červar uoči utakmice protiv Bjelorusije.

Podsjetimo, Hrvati su prvenstvo otvorili pobjedom nad Crnom Gorom 27-21 koja je izgledala odlično - u drugom dijelu. Prvi dio ličio je na onaj s priprema, Hrvatska se polako budila, kao dizelaš. Srećom, svaki dizelaš nakon nekog vremena upali pa tako i naš, a ovaj naš je predvodio iskusni Domagoj Duvnjak. Ukradena lopta, postignuti golovi, odlična igra u obrani 5-1, sve to donijelo je Duletu nagradu za igrača utakmice. Dok on time poklanja vodu djeci Etiopije, Damir Kajba je na klupi poklanjao vodu iscrpljenom Cindriću koji je bio naš najbolji strijelac sa sedam golova i Zlatku Horvatu koji sprintao 'kao Bolt', iako je najstariji u momčadi.

Zadnji put su nas Bjelorusi dobro namučili, čak izludili izbornika da povuče njihovog igrača uz crtu. Uh... Bilo je svega. Ali, ishod je bio dobar (25-23 za Hrvatsku). Pa ako treba, neka još jednom bude borbeno!

Susret možete pratiti u izravnom prijenosu na RTL televiziji od 15:00, ako vas zanima uvodna emisija, ako vas ne zanima, pratite utakmicu od 15:55. Utakmicu možete gledati i na platformi RTL Play.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović