Sport

Komentari 15

Večeras se bore Tyson Fury i Dillian Whyte. Evo kad kreću, gdje gledati i tko je favorit

Večeras se bore Tyson Fury i Dillian Whyte. Evo kad kreću, gdje gledati i tko je favorit

Spektakl će se održati na Wembleyu, pred 94 tisuće gledatelja. Fury stoji kod toga da će mu borba sa sunarodnjakom Whyteom biti zadnja borba u profesionalnoj karijeri, ali mnogi se nadaju da nije ozbiljan

Britanska boksačka zvijezda Tyson Fury (31-0-1) otići će, tvrdi, u mirovinu nakon večerašnjeg dvoboja na Wembleyu protiv sunarodnjaka Dilliana Whytea (28-2-0). Furyjev teškaški WBC pojas svjetskog prvaka bit će ulog u tom dvoboju.

POGLEDAJTE VIDEO: Alen Babić i zaručnica Klara

Spektakl će se održati na Wembleyu, pred 94 tisuće gledatelja. Fury stoji kod toga da će mu borba sa sunarodnjakom Whyteom biti zadnja borba u profesionalnoj karijeri, ali mnogi se nadaju da nije ozbiljan.

Naime, Anthony Joshua i Oleksandr Usik, tijekom ljeta odradit će revanš. Brojni boksački fanovi priželjkuju da se pobjednici ovih dvaju mečeva obračunaju za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji. Potencijalni meč između Joshue i Furyja, bio bi najveći mogući kad je u pitanju teška kategorija, ali i marketinška strana priče.

Joshua je jedan od onih koji ne otpisuju Whytea. AJ smatra da će Whyte pobijediti Furyja.

- Ne iznenađuje me da je na njegovoj strani, jer obojica su poraženi borci. Izgubili su nekoliko puta, a ja sam jedini neporaženi koji je preostao u ovim vodama. Oni žele da postanem poput njih - poražen. Ali to se neće dogoditi. Zato mi je jasno da se drže zajedno - poručio je u svom stilu Fury za Talk Sport.

Borba će u Hrvatskoj biti dostupna na drugom programu ArenaSporta. Prijenos priredbe počinje u 19 sati. U Hrvatskoj, ArenaSport se emitira preko HT-ovih usluga MAXtv, EVOTV i Iskon.TV na svim platformama (DVB-T2, DVB-S2 i IPTV) te preko telekoma A1 Hrvatska i njihovih usluga.

Najčitaniji članci