Obavijesti

Sport

Komentari 27

Evo gdje gledati najbolju UFC priredbu ikad: Tony na Justina

Evo gdje gledati najbolju UFC priredbu ikad: Tony na Justina
1

Dana White pobrinuo se da 'Covid-19' UFC 249 ne razočara publiku jer ne mogu biti u dvorani već samo pred malim ekranima, a priredbu će u glavnoj borbi predvoditi Tony Ferguson (36) i Justin Gaethje (31)

VIDEO

Dok većina sportsko svijeta stoji ili se tek treba vratiti u pogon, 'moderni gladijatori' vraćaju se na scenu. I to u stilu. Predsjednik UFC-a Dana White pobrinuo se da svi oni koji su kupili PPV mogu uživati u jakim borbama.

Iako bez Khabiba Nurmagomedova (31), spektakularni UFC 249 održat će se 9. svibnja u Jacksonvilleu na sjeveru Floride! Nema 'najvećih njuški' poput Jonesa, McGregora, Miočića, Masvidala i spomenutog Khabiba, ali od prve do posljednje borbe večeri fanove čekaju prava uzbuđenja.

What a line-up!! Your #UFC249 card is looking more stacked than ever! 😳

Objavljuje UFCPetak, 24. travnja 2020.

Priredbu će predvoditi Tony Ferguson (35) i Justin Gaethje (31) u borbi za privremenu titulu lake kategorije, dok će co-main event biti borba između Henryja Cejuda (33) sa Dominickom Cruzom (35) povratnikom u oktogon nakon skoro četiri godine. A pravi spektakli samo se nastavljaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sad love UFC titulu: Gaethje je bio rudar, a Tony noćni šanker
Sad love UFC titulu: Gaethje je bio rudar, a Tony noćni šanker

Dva nokautera u teškoj kategoriji - Francis Ngannou (33) koji čeka priliku za napad na titulu teške kategorije protiv surinamskog bombardera Jairzinha Rozenstruika (32), zatim povratak bivšeg prvaka Fabricija Werduma (42) protiv Alekseja Oleinika (42) koji je svojevremeno na predaju prisilio i Mirka Filipovića (45).

Spominjao se i mogući povratak Paige VanZant (26), ali 'Karate Hottie' Waterson (34) ipak će se boriti protiv Carle Esparze (32). Prije glavnog dijela večeri borit će se i Jacare Souza (40) te Urijah Hall (35), a nakon poraza od Conora opet u oktogon ulazi Donald 'Cowboy' Cerrone (37) protiv Anthonyja Pettisa (33).

Ngannou čudesno isklesan za mega borbu sa Rozenstruikom
Ngannou čudesno isklesan za mega borbu sa Rozenstruikom

Spektakl je zagarantiran, a nakon toga unutar sedam dana slijede još dvije priredbe. Ovu priredbu možete pratiti u nedjelju, 10. svibnja, s početkom u 4 sata ujutro na Fight Channelu, programu koji se emitira na gotovo svim IPTV platformama, portalu gol.hr ili u snimci na Novoj TV u nedjeljnim večernjim satima. Također, priredba je dostupna i za sve one koji imaju UFC Fight Pass.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića