Obavijesti

Sport

Komentari 18

Evo gdje pogledati utakmice Dinamo - WAC i Rijeka - Napoli

Evo gdje pogledati utakmice Dinamo - WAC i Rijeka - Napoli

"Modri" bez devetorice dočekuju Wolfsberger, koji je također pokosila korona. Rijeka na Rujevici igra protiv velikog Napolija. Treće kolo Europske lige večeras u Zagrebu i na Kvarneru

VIDEO

U utorak smo doznali kako su pozitivni trener Zoran Mamić i jedan igrač, a u srijedu kako su pozitivna još četvorica igrača. Imena im ne možemo objaviti zbog zaštite osobnih podataka, ali jasno je kako će "modri" u utakmicu protiv Wolfsbergera ući jako oslabljeni. Ukupno je pozitivno devet igrača Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo bez pola momčadi

Pokretanje videa...

Dinamo bez pola momčadi uoči WAC-a 09:53

Kevin Theophile-Catherine je i ranije otpao, zbog problema s ramenom. Vjerojatno je odlazak u Rusiju kriv za nove zaraze u Dinamu. Doznajemo kako u hotelu nitko od osoblja baš i nije nosio maske, niti u liftu, a ni u ostalim dijelovima hotela. Dinamo je prije CSKA imao jednog zaraženog igrača, a sad ih ima još petoricu. Zaražena su i dva fizioterapeuta i jedan ekonom, a od utorka znamo i da je zaražen još jedan član stručnog stožera. U srijedu je bio zaražen još jedan. 

Dinamo će protiv Wolfsbergera voditi kum Zorana Mamića Alen Peternac, ali naravno da će sve raditi u dogovoru s trenerom, koji će s njim pripremati utakmicu i gledati je na TV-u.

Ovo je vjerojatno ključna utakmica u borbi za prolazak dalje, a Dinamo je u ogromnim problemima. Mogući sastav za Wolfsberger: Zagorac, Moharrami, Lauritsen, Perić, Gvardiol, Ademi, Kastrati, Jakić, Majer, Oršić, Gavranović... Kandidat za prvih 11 je svakako i Bartol Franjić, koji je odigrao 90 minuta protiv CSKA.

Majer: Desetka je privilegij, dok nisam igrao, najveća podrška su mu bili Arijan Ademi i Hajrović
Majer: Desetka je privilegij, dok nisam igrao, najveća podrška su mu bili Arijan Ademi i Hajrović

Gennaro Rino Gattuso stigao je u Rijeku s Napolijem, gdje je izgubio prije tri godine kao trener Milana u Europskoj ligi.

- Bio sam tu prije tri godine. Bio i izgubio. Ovo je sada jedna drukčija momčad koja iza sebe neće imati fenomenalnu podršku publike, ali koja se sjajno brani, jako je borbena i neće nam dati puno prostora - rekao je čuveni nogometaš.

- Protivnik je ima momčad koja je skuplja od hrvatske nogometne reprezentacije. Time smo sve rekli o njima. Energetski nas troši Europa. Ne smijemo se uplašiti velikog protivnika na početku utakmice. Ovo je skupina s protivnicima razine Lige prvaka - priča Simon Rožman (37), mladi trener Rijeke.

- Šest bitnih igrača ne može igrati. Capan, Andrijašević, Pavičić, Halilović, Arsenić ŠtefuljČerin je spreman i u kadru je. Sjajno je što na zadnjem testiranju nije bilo pozitivnih. Nadam se da neće biti neugodnih iznenađenja. Gattuso? Bio je jedan od mojih najomiljenijih igrača. Trenerski rukopis ne pratim. Jako ga cijenim kao čovjeka. Prenio je svoj fanatizam na momčad, a sama činjenica da je trener jednog Napolija sve govori o Gattusu kao stručnjaku - dodao je.

Utakmicu Rijeka - Napoli od 18.55 možete gledati na kanalu Arena Sport 4, a Dinamo - Wolfsberger od 21 sat na kanalu Arena Sport 3. Oba se emitiraju na platformi MAXtv i Evo TV u sklopu dodatnoga sportskog paketa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija