Obavijesti

Sport

Komentari 115

Beusan: Za mene je Realov gol čist, ali ovo je podijelilo suce...

Beusan: Za mene je Realov gol čist, ali ovo je podijelilo suce...
1

Na novoj snimci se jasno vidi kako se Ronaldo u zaleđu kreće kao da će ići na skok, tu je i njegov karakteristični položaj ruku i položaj tijela kod pripreme skoka. Utječe li Cristiano na igru?

VIDEO

Je li Ronaldo prvi Realov gol Atleticu zabio na asistenciju pomoćnog suca? Pričali smo s međunarodnim sucem i on nam je rekao da bi sudio zaleđe. Tu je ključan Ronaldov utjecaj na igru, a pomoćni sudac očito je procijenio da Portugalac nije utjecao na igru. No demantira ga snimka, barem se tako nama čini.

POGLEDAJTE VIDEO

Beusan: Za mene je gol čist

Na njoj se jasno vidi kako se Ronaldo kreće kao da će ići na skok, tu je i njegov karakteristični položaj ruku i položaj tijela, Realov napadač je blizu Savića i čak i lagano skače. Svjestan je toga i Atleticov branič koji izbija loptu i diže ruku u zrak tražeći ofsajd, a ona se vraća Ronaldu koji ovaj put iz dopuštene situacije zabija.

Situacija koja je podijelila sudački svijet

Nesporno je da je Ronaldo u prvom momentu metar i pol u zaleđu. No to nije zabranjeno. Pomoćnik mora sačekati i vidjeti kome ta lopta ide. Tri igrača su ispred Ronalda, Savić je prvi do njega. Postavlja se pitanje, je li Ronaldo utjecao na igrača, komentirao je Mateo Beusan u emisiji na HRT-u i nastavio:

- Ako mene pitate, on nije utjecao na igru jer Savić ima čistu priliku da igra i izbija loptu. No ova je situacija prepolovila sudački svijet. Vidjet ćemo što će Uefina komisija reći na ovo. Ja bih stao iza suca - rekao je Mateo Beusan.

Bilo je zanimljivo i čitati Marcu i njihovog eksperta za suđenje, Anduajara Olivera.

Prvo je na madridskom dnevniku objavljen članak kako je to bio čisti ofsajd te da je sudac trebao prekinuti igru, a onda, gotovo simultano, na Marci i AS-u, također madridskom dnevinku, izašao je prepravljeni članak u kojem stoji kako je gol regularan te da Ronaldo nije utjecao na igru.

Puno se priča o suđenju ove godine, pogotovo nakon četvrtinala u kojem je Real uz veliki sudački poguranac izbacio Bayern.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 115

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana