Obavijesti

Sport

Komentari 2

Evo kako su Amerikanci govorili o Jokiću: Prosječan je sportaš...

Evo kako su Amerikanci govorili o Jokiću: Prosječan je sportaš...

Trenutak kada je Nikola Jokić izabran na draftu nije prikazan na televiziji, već je umjesto toga prikazana reklama za takose. Srbin je kroz nekoliko godina postao najbolji igrač lige, a malo tko je to očekivao

VIDEO

Nikola Jokić imao je priliku ući u povijest kao prvi igrač koji je tri puta za redom osvojio MVP nagradu. Joel Embiid osvojio je nagradu ove godine, a mnogi misle kako je srpski košarkaš ostao zakinut za ovu titulu najboljeg igrača lige. 

Jokić danas glasi za jednog od najboljih košarkaša na svijetu, ali nije sve uvijek izgledalo tako. Nikola je izabran tek u drugoj rundi drafta kao 41. izbor. Vijest da je Denver odabrao Srbina obišla je eter tijekom reklama za takose, što bolje govori koliko je američka javnost bila skeptična oko njegovog pojavljivanja u NBA ligi.

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Los Angeles Lakers

- Prosječan sportaš kojem nedostaje brzina i skakačka sposobnost. Možda mu je teško ostati ispred NBA sportaša. Unatoč tome što je mlad, čini se da ima ograničene sposobnosti zbog nedostatka eksplozivnosti. - glasio je izvještaj američkih skauta. Taj izvještaj na svom profilu objavio je i legendarni trener George Karl.

Karl je podijelio tadašnju analizu i iznad nje napisao sljedeći komentar:

- Poanta priče: Vjerujte u sebe.

Karl nikada nije krio svoju naklonost i divljenje prema Jokiću. Legendarni trener, koji je već neko vrijeme u mirovini, nedavno je srpskog asa usporedio s O'Neillom i Jordanom.

- Gledam Jokića već šest sezona. Mislim da je najbolja stvar koju mogu reći o njemu da još uvijek nemam ideju kako ga pokrivati. Druga dva puta osjetio sam da je to bilo protiv Michaela i Shaqa - rekao je Karl .

George Karl je nakon kratke igračke karijere vodio je brojne klubove poput Cleveland Cavaliersa, Golden State Warriorsa, Seattle Supersonicsa, Milwaukee Bucksa, Denver Nuggetsa i Sacramento Kingsa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka