Obavijesti

Sport

Komentari 19

Evo što radi Perišić dok se priča o njegovom povratku u Hajduk

Evo što radi Perišić dok se priča o njegovom povratku u Hajduk

Perja je nekoliko puta izrazio želju za povratkom u Hajduk i to je neupitno. Nikada nije zaigrao za prvu momčad kluba u kojem je stasao. Životna želja mu je osvojiti naslov prvaka Hrvatske, ali pitanje je je li njegov povratak realan u ovome trenutku

VIDEO

Prije četiri i pol godine obećao sam nešto, nisam rekao kada. Hvala što me zovete, bit će uskoro. Nećete čekati još četiri godine, još malo imam posla na zapadu pa dolazim. Po titulu s najdražim Hajdukom ubrzo ćemo ići, neću sada govoriti u kojoj godini, rekao je Ivan Perišić (34) u prosincu prošle godine na dočeku u Splitu nakon što je Hrvatska osvojila srebro na SP-u.

Pokretanje videa...

Perišić: Ova je medalja za mog malog Luku, a moram odraditi barem jednu godinu u Hajduku 00:59

Navijači Hajduka sanjaju ga od tada, čekaju taj dan kada će se u 'bilom' dresom pojaviti na Poljudu, a vatru je potpirio talijanski novinar Gianluca Di Marzio koji je plasirao senzaciju kako će Perišić raskinuti ugovor s Tottenhamom i potpisati za Hajduk. Spomenuta vijest raširila se brzinom munje hajdučkim pukom i izazvala neviđenu euforiju.

Split: Ivan Perišić pratio utakmicu HNK Hajduk - NK Slaven Belupo

Perišićev povratak na Poljud, s kojeg je otišao prije 17 godina, postao je glavna tema u domaćim medijima. Dok neki tvrde da je njegov dolazak teško ostvariv, maštu navijača dodatno je zapalio bivši hrvatski reprezentativac Ivan Strinić.

- Prije nekoliko dana mi je rekao da ima želju vratiti se u Hajduk. Za nas navijače Hajduka Perišićev dolazak bio sjajna stvar, pa i općenito za Hrvatsku ligu, za koju bi sigurno porastao interes dolaskom tako velikoga nogometaša - rekao je Strinić za Večernji list.

Split:  Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales

Perja je nekoliko puta izrazio želju za povratkom u Hajduk i to je neupitno. Nikada nije zaigrao za prvu momčad kluba u kojem je stasao. Životna želja mu je osvojiti naslov prvaka Hrvatske, ali pitanje je je li njegov povratak realan u ovome trenutku. Prepreka je ugovor s Tottenhamom koji ga veže do sljedećeg ljeta. Godišnje zarađuje sedam milijuna eura, ali odlaskom Antonija Contea, u klubu ga se žele riješiti i spremni su mu isplatiti odštetu.

I u slučaju odlaska iz Londona, ponuda ne manjka. Mnogi europski klubovi žele ga angažirati i bez obzira što ima 34 godine, uz njegovu nevjerojatnu disciplinu, sjajnu fizičku spremu i posvećenost karijeri, hrvatski reprezentativac u svojim nogama ima barem još dvije-tri vrhunske sezone. 

Dok javnost u Hrvatskoj špekuliraju o njegovoj sudbini i navijači čekaju bijeli dim iz poljudskih odaja, Perišić se u Splitu sprema za početak sezone. Tottenham je u ponedjeljak započeo s pripremama, no Hrvat je dobio dulji odmor zbog reprezentativnih obaveza. Priključit će se nešto kasnije, ali ništa ne prepušta slučaju. Veliki profesionalac, kakav je bio kroz cijelu karijeru, trenira i na odmoru. Uz svakodnevne treninge s loptom, ovaj put je trčao na Marjanu, nedaleko od Poljuda, kako bi što spremniji došao na pripreme Tottenhama. A hoće li tamo i ostati ili preseliti na Poljud, doznat ćemo tijekom ljeta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'
SUZE MLADOG NOGOMETAŠA

VIDEO Vušković se slomio na sudu: 'Život mi je noćna mora, oduzeli su mi jedino što znam!'

Rekli su mi da sam pozitivan, mislio sam 'pa nije valjda opet covid'. Policija me čekala u svlačonici, upala mi je u kuću gdje je djevojka bila sama. Ne bih ovo poželio ni najvećem neprijatelju, rekao je Vušković