Obavijesti

Sport

Komentari 127

Evo što se zapravo dogodilo! Napali, a onda su njih pregazili

Evo što se zapravo dogodilo! Napali, a onda su njih pregazili
1

Goli navijači krvavih glava spuštali su se na tartan-stazu nakon brutalnog sukoba unutar Partizanovih frakcija. Na stadionu u Humskoj vladao je kaos, a vozilo hitne pomoći odvozilo ljude

VIDEO

Ružne scene sa stadiona Partizana, gdje su se za vrijeme "vječitog derbija" protiv Crvene zvezde (1-1) potukle frakcije njegovih navijača, obišle su svijet.

Splićani masakrirani u tučnjavi Grobara: Ozljede nosa i mozga!

Ništa se nije dogodilo slučajno. Snimke pokazuju da su navijači Partizana sa zapadne tribine, od kojih je dio na kraju pretučen i izbačen na tartan-stazu bez odjeće, prvi krenuli u juriš. Bili su odjeveni u identične trenirke s kapuljačom i naoružani bakljama.

 

Isprva su potisnuli Partizanove navijače iz najbrojnije skupine Alcatraz, ali onda su "izazivači", koji navodno pripadaju skupinama Vandal boys i Južni front, potisnuti natrag i, na koncu, doslovce pregaženi.

Na snimci se od 45. do 50. sekunde vidi kako huligani Alcatraza sustižu i okružuju one iz Vandal Boysa te ih vuku u dno tribina gdje su ih pretukli te, pržili ih bakljama, svukli do gola i, na kraju, izbacili van.

Srpski mediji prenose kako sukobi Partizanovih frakcija traju desetljećima i obično eskaliraju upravo na derbijima sa Zvezdom. Ovaj puta su huligani okupljeni oko frakcije Vandal Boys, odjeveni identično u crne trenirke s kapuljačom i bijelom prugom na ramenima, prvi napali i stigli do središta južne tribine mlateći sve oko sebe remenima i upaljenim bakljama.

Užas u Srbiji! Skinuli ih i palili bakljama, preko 20 ozlijeđenih
Užas u Srbiji! Skinuli ih i palili bakljama, preko 20 ozlijeđenih

Protuudar je krenuo nakon što su se baklje ugasile, a huligani oko grupe Alcatraz vikali su kako ih napadaju maskirane Delije. Tu su se uključile i "neutralne" frakcije s južne tribine, očito vjerujući da ih napadaju maskirani navijači Crvene zvezde, i Vandal boysi višestruko su nadjačani. Neki od njihovih vođa zapeli su u povlačenju, odvučeni ispod tribine gdje su premlaćeni, skinuti do gola, a odjeća im je zapaljena. Nakon toga su ih gole i bose izbacili na tartan stazu.

Na Partizanovom jugu godinama je strah i trepet bio Aleksandar Stanković zvani Sale Mutavi, koji je prošle godine ubijen. Njegov automobil izrešetan je hicima iz kalašnjikova. Kako piše Telegraf.rs, dio Grobara nije ga volio jer je nekoć bio jedan od vođa navijača Crvene zvezde, ali nisu mu se mogli suprotstaviti. Nakon njegova ubojstva uhićen je Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, koji mu je bio desna ruka i ostale frakcije osjetile su da je vodstvo Alcatraza oslabljeno. Napali su kad nitko nije očekivao, ali nisu uspjeli...

Kako prenosi Telegraf.rs, Vandal Boys je grupa Partizanovih huligana okupljenih u novobeogradskom Bloku 45. Prije nekoliko godina, tijekom prvog velikoga sukoba među Grobarima, otišli su s južne tribine i preselili na zapad, pridruživši se frakciji Zabranjeni. No ta frakcija kao takva više ne postoji i među huliganima koji žele preuzeti primat Alcatraza zadnjih godina vijori zastava Vandala. Prošlog ljeta u Bloku 45 izbila je velika tučnjava Vandal boysa i Delija pri čemu je metkom u trbuh ranjen 18-godišnji Partizanov navijač Demir Jukić, koji je od posljedica ranjavanja nakon dvomjesečne borbe za život preminuo.

Srbijanski mediji javljali su da je opća tučnjava u Bloku 45 trajala više od pola sata, brojčano nadmoćni bili su navijači Zvezde, a cijeli sukob izbio je navodno zbog šaranja grafita suparničke momčadi. Ubojica Demira Jukića nikad nije otkriven.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica