Obavijesti

Sport

Komentari 24

F. Fiorentini: Očito je da Mamiću ne odgovara Miše

F. Fiorentini: Očito je da Mamiću ne odgovara Miše
1

Jutro nakon velikog spektakla, ali i još jednog izgubljenog trofeja trener Hajduka Miše mirno je analizirao sve što se događalo tijekom utakmice

VIDEO

Sretan sam i ponosan na rezultat, igru i veličanstven dekor koji su napravili naši navijači. No isto tako sam i tužan jer nismo osvojili trofej. U najavi utakmice rekli smo kako ćemo pokušati napraviti čudo i dostići Dinamovu prednost iz prve utakmice. Dostigli smo je ali na našu žalost nismo je uspjeli prestići u lutriji jedanaesteraca. Bili smo bolji od prve do zadnje minute, sve je bilo na našoj strani, pogotovo raspoloženi Kalinić, koji je dokazao da je igrač za najveće utakmice. Šteta što ga ranije nismo imali u tom raspoloženju, kaže Miše i najavljuje da će u nedjelju, u posljednjoj utakmici prvenstva, pokušati ponoviti veliku predstavu iz Kupa i još jednom pobijediti.
- Mi ćemo ući i u nedjelju sa velikim motivom. Sastavit ću najbolji sastav od igrača koji mi budu na raspolaganju i pokušati zbog navijača još jednom pobijediti Dinamo.
Neposredno nakon utakmice izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić rekao je kako mu je drago zbog Hajdukove pobjede jer ona znači da će Miše ostati na klupi, što je po njemu garancija da će Dinamo i sljedeće godine osvajati trofeje.
- Vjerojatno se boji Hajduka slijedeće godine kad tako govori – rekao je pomirljivo Miše, a dopredsjednik Hajduka Fiorentini dodao.
- Očito da to gospodinu Mamiću ne odgovara jer rezultati iz ove sezone mu ne idu u prilog. Nadigrani su i pobijeđeni u svim utakmica, jedino su nas pobijedili kada smo morali igrati sa 8 igrača u prvoj utakmici Kupa. A ta utakmica neka je njima na čast – rekao je Fiorentini, kojeg je policija pred kraj derbija izvela iz svečane lože.
- Nakon prekršaja na Bartoloviću, koji je možda mogao i riješiti utakmicu, sudac nije reagirao, a čak je i "Oko sokolovo" utvrdilo da je bio prekršaj, što se rijetko događa kad je nešto u našu korist. Reagirao sam, protestirao kod kontrolora Vladimira Mikšića i rekao mu da zapiše taj slučaj jer je dosta te krađe. Došli su policajci u civilu i udaljili me iz lože. Očito je da se ne smije protestirati protiv sudaca i da mora biti sve divno i krasno. Protestirao sam na odluku suca jer je bila sramotna i to u trenutku kad se utakmica lomila. Kraj utakmice i jedanaestece sam odgledao u Bijelom salonu sa don Anđelkom Kaćunkom - rekao je Fiorentini.
Pred kraj službenog dijela press konferencije Miši je stigla SMS poruka Darija Srne.
"Ante, vratio si vjeru u nogomet i Hajduk, svaka ti čast. Za mene je Hajduk pobjednik. Darijo Srna".

MIŠE O PENALIMA
"Vježbali smo na Braču jedanaesterce, žao mi je što neki igrači nisu bili u situaciji da pucaju. Nisu bili spremni, petorica koji jesu odmah su se javili i to je sve što mogu reći."

O TRANSPARENTU "HAJDUČKO SRCE"
Igrali smo časno i pošteno cijelo prvenstvo i željeli smo se zahvaliti navijačima na podršci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"