Sport

Komentari 24

Federer u dresu Brazila igrao nogo-tenis s Haasom u Riju

Federer u dresu Brazila igrao nogo-tenis s Haasom u Riju

Nakon završene sezone tenisači vrijeme provode igrajući ekshibicije pa tako i Roger Federer, koji je na turniru u svojoj organizaciji odigrao nogomet na teniskom terenu

Po mnogima najbolji tenisač svih vremena Švicarac Roger Federer trenutno se nalazi u Sao Paulu gdje igra ekshibicijski turnir u vlastitoj organizaciji pod nazivom Gillette Federer Tour.

Osvajač čak 17 Grand Slam naslova igrao je meč protiv njemačkog veterana Tommyja Haasa kada je, nakon zatražene "wc-stanke" iz svlačionice istrčao u dresu brazilske nogometne reprezentacije s uvećanom teniskom loptom (u veličini nogometne).

Federer i Haas izmjenili su nekoliko nogoteniskih poteza, u kojima se njemački tenisač ipak pokazao za nijansu spretniji, a nakon toga je nastavljen teniski susret u kojem je Švicarac slavio s 2-0 u setovima.

Podsjetimo, Federer je prošloga tjedna upoznao po mnogima najvećeg nogometaša svih vremena, Pelea, s kojim je razmijenio dresove i ovjekovječio trenutak fotografijom, koju je kasnije objavio na svom Facebook-profilu.

Najčitaniji članci