Obavijesti

Sport

Komentari 4

Fener bolji od Monaca, Hapoel zaustavio Olympiakos u Grčkoj

Fener bolji od Monaca, Hapoel zaustavio Olympiakos u Grčkoj
1

U derbiju večeri 3. pretkola Lige prvaka Fenerbahče je u Istanbulu pobijedio Monaco 2-1, dok je iznenađenje večeri priredio Hapoel odigravši 0-0 u Pireju protiv Olympiakosa

VIDEO

Fener i Monaco su odigrali zanimljivu utakmica s nizom prilika na obje strane. Domaćin je već u prvoj minuti uzdrmao okvir gola nakon udarca Saliha Ucana, a do vodstva je stigao u 39. minuti golom Emenikea. 

Svega tri minute kasnije izjednačio je povratnik u Kneževinu Radamel Falcao iskoristivši nespretnu reakciju vratara Ertugrula Taskirana i stopera Martina Škrtela. Ipak, Emenike je u 60. minuti svojim drugim golom odveo Fener do pobjede. 

Suba je ozlijeđen

Hrvatski golman Danijel Subašić nije putovao u Tursku zbog ozljede, a njegovo mjesto na vratima Monaca zauzeo je Morgan de Sanctis. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Međutim, talijanski vratar je već u 12. minuti napustio teren zbog ozljede pa je priliku na vratima dobio 18-godišnji Loic Badiashile. Uzvratni susret je 3. kolovoza u Monacu.

Olympiakos nije uspio dobiti Izraelce kod kuće

Olympiakos je u Pireju odigrao 0-0 protiv Hapoel Beer Sheva. Grčki prvak je dominirao i imao nekoliko lijepih prilika, ali nije uspio probiti izraelsku obranu. Uzvrat je 3. kolovoza u Beershebi. 

Rosenborg je u Trondheimu pobijedio APOEL 2-1. Domaćin je nakon prvog poluvremena vodio 2-0 golovima Christiana Gytkjaera (23) i Jorgena Skjelvika (45+1), no Ciprani su u nastavku zabili pogodak nade. Strijelac je bio George Efrem u 67. minuti. Uzvratni susret je 2. kolovoza u Nikoziji.

Astana i Celtic su odigrali 1-1. Domaćin je poveo golom Jurija Logvinenka u 19. minuti, a izjednačio je Leigh Griffiths u 78. minuti. Hrvatski nogometaš Jozo Šimunović i dalje je izvan stroja zbog ozljede i nije konkurirao za momčad Celtica. Uzvrat je 3. kolovoza u Glasgowu.

Identičnim rezultatom je završio i susret između Astre Giurgiu i FC Kopenhagena. Rumunji su poveli u sedmoj minuti preko Filipea Teixeire, a izjednačio je Thomas Delaney u 64. minuti. Uzvrat je 3. kolovoza u Kopenhagenu.

Varšavska Legia je na gostovanju pobijedila slovački Trenčin 1-0, a pogodak odluke zabio je Nemanja Nikolić u 69. minuti. Uzvrat je 3. kolovoza u Varšavi.

Dinamo čeka kikseve tri kluba

Utakmice u Astani, Trondheimu, Trenčinu, Pireju i jučer u Plzenu važne su i za zagrebački Dinamo koji je u 'lovu' na poziciju nositelja u zadnjoj rundi kvalifikacija za ulazak u Ligu prvaka, naravno ukoliko 'modri' preskoče gruzijskog imenjaka. 

Dinamo je trenutačno na osmom mjestu mogućih nositelja u play-off rundi LP, a poziciju nositelja imat će prvih pet klubova. 
Dakle, tri moraju ispasti u 3. pretkolu kako bi Dinamo skočio na peto mjesto, posljednje koje osigurava status nositelja.

Ispred Dinama su Olympiakos, Viktorija Plzen, Salzburg, Celtic, APOEL, Bate Borisov i Legija Varšava.

Liga prvaka, 3. pretkolo:

Astana (Kaz) - Celtic (Ško) 1-1
Rosenborg (Nor) -  APOEL (Cip) 2-1         
Astra (Rum) - FC Kopenhagen (Dan) 1-1
Fenerbahče (Tur) - Monaco (Fra) 2-1
Trencin (Slk) - Legia Varšava (Polj) 0-1
Olympiakos (Grč)  - Hapoel BS (Izr) 0-0
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka