Obavijesti

Sport

Komentari 72

Prijenosi uživo: Gdje gledati Hajduk - Dinamo i druge derbije za Uskrs? Donosimo TV raspored

Prijenosi uživo: Gdje gledati Hajduk - Dinamo i druge derbije za Uskrs? Donosimo TV raspored

Danas se igra njemački derbi između Bayerna i Borussije Dortmund, a u nedjelju Arsenal gostuje kod Manchester Cityja. Ipak, u Hrvatskoj se sve vrti oko derbija Hajduka i Dinama koji se igra večeras od 19.30

VIDEO

Dok se šunka i jaja kuhaju, a sastojci za francusku salatu sjedinjuju, vi možete u miru smjestiti se u naslonjač i uživati u sportu. Uskrs je vrijeme kada obitelji zajedno provode vrijeme u miru i zajedništvu, a uskrsni vikend donosi nam sportske poslastice. I to kakve. 

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači prognoziraju rezultat derbija 

Pokretanje videa...

Predikcije navijača Dinama i Hajduka za derbi na Veliku subotu 00:57

Bayern München ugostit će Borussiju Dortmund u najvećem njemačkom derbiju, a pravi spektakl sprema se u nedjelju na Etihadu gdje će se sučeliti Manchester City i Arsenal koji s Liverpoolom vode dramatičnu bitku za naslov prvaka. Oči će biti uprte u Matea Kovačića i Joška Gvardiola koji bi mogli krenuti od prve minute. Ima tu i košarke za zaljubljenike loptanja pod obručima, a naravno, sve se vrti oko najvećeg hrvatskog derbija.

Premier League - Arsenal v Manchester City

U subotu se igra posljednji veliki derbi ove sezone i jedna od najvažnijih utakmica neizvjesne utrke za prvaka Hrvatska. Dinamo gostuje na Poljudu od 19:30 u 28. kolu HNL-a, a to je tek prvi od dva velika derbija u samo nekoliko dana. Utakmica je to u kojoj poraz može biti koban i za jedne i za druge u utrci za naslov. Remi bi najbolje odgovarao Rijeci koja bi se odvojila od prvih pratitelja.

- Čeka nas jako važna utakmica, znamo što nam ona nosi. Kao i sve druge tri boda, ali tu se lomi sezona. Ostalo nam je još deset utakmica, svjesni smo koliko je važna, koliko sutra moramo biti na visokom nivou kako bismo se dobro prezentirali i uzeli tri boda. Neće biti lako, i Hajduk ima svoje planove i ciljeve, ali držimo sve u svojim nogama, moramo pokazati dobru igru i gard, odigrati hrabro i muški kako bismo ostvarili ciljeve - rekao je Sergej Jakirović u najavi utakmice, a pobjedu je najavio i Mislav Karoglan:

Split: Derbi Hajduka i Dinama na stadionu Poljud

- Samo tri boda nama igraju. Plan je biti agresivan od prve minute, plan A, B, C, sve varijante koje smo razradili. Nama igraju samo tri boda, ali će se itekako gubiti bodovi i ništa se drastično neće dogoditi nakon derbija. Derbiji su tvrdi, ali ovaj put je kontekst nešto drugačiji. I Dinamu je imperativ tri boda, možda još i veći nego nama, i u tom smislu očekujem i nešto drugačiji derbi.

Prvi od dva velika derbija ove sezone možete gledati na kanalu Max Sport 1, a u nastavku vam donosimo raspored najzanimljivijih utakmica ovog vikenda. 

Raspored utakmica, subota

  • Napoli - Atalanta (Arena Sport 4, 12.30)
  • Rudeš - Rijeka (MaxSport 1, 17)
  • Lazio - Juventus (Arena Sport 4, 18)
  • Bayern - Borussia Dortmund (Sport Klub 1, 18.30
  • Hajduk - Dinamo (MaxSport 1, 19.30)

Raspored utakmica, nedjelja 

  • Liverpool - Brighton (Arena Sport 3, 15)
  • Manchester City - Arsenal (Arena Sport 3, 17.30)
  • Mega - Split (Arena Sport 2, 18)
  • Real Madrid - Athletic Bilbao (Arena Sport 6, 21)
  • Marseille - PSG (Arena Sport 3, 21)

Raspored utakmica, ponedjeljak

  • Lecce - Roma (Arena Sport 4, 18)
  • Inter - Empoli (Arena Sport 4, 20.45)
  • Villarreal - Atletico Madrid (Arena Sport 6, 21)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 72

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!

Toni Kroos je objasnio zašto prekida karijeru: 'Sretan sam i ponosan što sam pronašao pravo vrijeme za ovu odluku i kako sam je donio samostalno. Oduvijek sam htio završiti karijeru na vrhuncu'
VIDEO Ludo slavlje u Banjoj Luci: Bivši igrači Hajduka i Rijeke osvojili naslov u BiH
TREĆI U POVIJESTI

VIDEO Ludo slavlje u Banjoj Luci: Bivši igrači Hajduka i Rijeke osvojili naslov u BiH

BANJA LUKA - Borac je kolo prije kraja prvenstva BiH pobijedio Igman Konjic 4-3 i tako osigurao treći naslov prvaka, prvi nakon tri godine. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka navijači su utrčali u teren i uslijedilo je veliko slavlje. Veliki obol u naslovu prvaka imao je i bivši igrač Hajduka Jakov Blagaić, kao i bivši igrači Rijeke Zoran Kvržić i Srđan Grahovac