Obavijesti

Sport

Komentari 40

Ferguson na odlasku: Hvala svima na predivnom iskustvu

Ferguson na odlasku: Hvala svima na predivnom iskustvu
5

Za kraj igračima želim uspjehe u budućnosti. Znate koliko ste dobri, znate koji dres nosite i sve ljude ovdje. Nemojte ih iznevjeriti. Ja sada odlazim, rekao je Ferguson

VIDEO

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka na centru Old Trafforda sir Alex Ferguson održao je veoma dirljiv govor, za koji je priznao da ga nije pripremao.

- Nisam pripremio nikakav govor, tako da ću samo početi pričati. Ovaj klub dao mi je sve. Bilo je to moje najljepše životno iskustvo. Bilo je teških trenutaka, ali klub i igrači uvijek su stali uz mene. Njihov je zadatak da stanu i uz novog trenera - bile su prve riječi Fergusona nakon utakmice.

- Moj odlazak u mirovinu ne znači kraj suradnje s klubom. Sada ću uživati gledajući ih s tribina. Imao sam čast da vodim neke od najboljih igrača u zemlji. Svi oni predstavljali su klub na najbolji način. Osvojili su naslov na fantastičan način. Bravo za njih.

Osvrnuo se potom Ferguson na odlazak Paula Scholesa.

- Želim se osvrnuti na Paula Scholesa, koji danas odlazi u mirovinu. On je nevjerojatan igrač, jedan od najvećih koje je klub imao. Paul želim ti ugodnu mirovinu, iako znam da ćeš biti tu negdje okolo, gnjaveći me. Također želim i Darrenu Fletcheru brzi oporavak i povratak u klub - rekao je sir Alex.

- Za kraj igračima želim uspjehe u budućnosti. Znate koliko ste dobri, znate koji dres nosite i sve ljude ovdje. Nemojte ih iznevjeriti. Ja sada odlazim. Hvala vam još jednom. Hvala - zaključio je Ferguson i uz gromoglasan pljesak otišao u svlačionicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići