Obavijesti

Sport

Komentari 25

Fernando Torres: Ne želim slaviti ako zabijem Liverpoolu!

Fernando Torres: Ne želim slaviti ako zabijem Liverpoolu!
1

Bok, Steven Gerrard ovdje. Želim ti puno sreće u karijeri, podupirem tvoju odluku, rekao je Torresu bivši suigrač, veliki prijatelj, a danas od 17 sati i veliki rival

VIDEO

Ukrcao se u helikopter, potpisao mega ugovor i navukao Chelseajev dres s brojem 9. Fernandu Torresu tad je zazvonio telefon.

- Bok, Steven Gerrard ovdje. Želim ti puno sreće u karijeri, podupirem tvoju odluku - rekao je Torresu bivši suigrač, veliki prijatelj, a danas i veliki rival.

Otišao je iz Liverpoola na isteku prijelaznog roka, a samo tjedan dana poslije bit će na suprotnoj strani. Debitirat će za novi klub u velikom okršaju sa starim.

- Nazivaju me izdajicom, a to zaista nema smisla. Dao sam Liverpoolu tri i pol godine karijere, na meni su zaradili dovoljno novca. Mogu govoriti što žele, ali uvjeren sam da je ovo korak prema naprijed u mojoj karijeri - kaže Torres, koji je nakon potpisa za Chelsea “prodavao” priču da baš za taj klub oduvijek navija.

- Ima igrača koji ljube grb na dresu čim dođu u neki klub. Ja nisam jedan od njih, od djetinjstva sam navijač Atletico Madrida i jedino taj klub iskreno volim - objasnio je Torres i dodao kako ovakvu šansu nije želio propustiti.

- Postoje vlakovi koji samo jedanput dođu u životu. I moraš se na njih ukrcati. Ja sam se na ovaj ukrcao - slikovit je Španjolac, koji će s Didierom Drogbom činiti spektakularan napadački par.

- Ne znam hoću li zabiti, ne znam čak ni hoće li me trener staviti u momčad. Ali zabijem li Liverpoolu, neću slaviti. Previše respektiram navijače Liverpoola - kazao je El Nino.

On njih respektira, a oni su, čim je otišao, počeli paliti njegove dresove. Do jučer im je bio idol, odsad je izdajica...  I nema povratka.

Chelsea

Cech - Cole, Terry, Luiz, Ivanović - Malouda, Essien, Lampard, Kalou - Drogba, Torres

Liverpool

Reina - Johnson, Agger, Škrtel, Kelly - Maxi, Lucas, Meireles, Gerrard - Suarez, Kuyt

Vrijednost momčadi: 288.000,000 € (CHELSEA), 168.000,000 € (LIVERPOOL) 

Najskuplji igrači: F. Torres, 46.000,000 € (CHE), S. Gerrard, 36.000,000 € (LIV)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići