Obavijesti

Sport

Komentari 280

Ferro novi igrač Hajduka! 'Evo ti ponuda koju ne možeš odbiti'

Ferro novi igrač Hajduka! 'Evo ti ponuda koju ne možeš odbiti'
3

Ferro stiže na posudbu do kraja sezone koja se automatski produžuje na iduću ako se Hajduk plasira u Europu. Nakon Lukasa Grgića i Dina Mikanovića Ferro je treće i najveće pojačanje Hajduk

VIDEO

Portugalac Francisco Reis Ferreira poznatiji kao Ferro novi je igrač Hajduka!

Kako smo i prvi najavili, Ferro je sletio u Split, a Hajduk je sada i potvrdio cijeli posao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kako je Hajduk predstavio Ferra 01:32
Ferro sletio u Split! Hajduku je upravo stiglo najveće pojačanje
Ferro sletio u Split! Hajduku je upravo stiglo najveće pojačanje

- Znaš da smo ti dali najbolju ponudu koju smo mogli. Što još možemo napraviti - upitao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius Ferra u videu predstavljanja.

- Recite mi nešto o klubu i navijačima - odgovorio je Ferro.

- U redu, nemam izbora. Dat ću ti ponudu koju ne možeš odbiti - uzvratio je Nikoličius pa pustio traženi video...

- Dajte mi ugovor. Pristajem!

'Potajno sam se nadao povratku na Poljud, ali Hajduku ništa ne zamjeram, želim da uzmu trofej'
'Potajno sam se nadao povratku na Poljud, ali Hajduku ništa ne zamjeram, želim da uzmu trofej'

Ferro stiže na posudbu do kraja sezone koja se automatski produžuje na iduću ako se Hajduk plasira u Europu. Nakon Lukasa Grgića i Dine Mikanovića Ferro je treće i najveće pojačanje Hajduka, a hoće li tako i ostati, saznat ćemo do kraja prijelaznog roka jer Hajduk i dalje iščekuje hoće li Verona pustiti Nikolu Kalinića da se ranije vrati kući.

Stoper Benfice, koji će u ožujku proslaviti 25. rođendan, bio je na meti Osijeka, no očito je Hajduk imao puno jače adute. Riječ je o stoperu kojeg je Benfica cijenila na 60-ak milijuna eura, no ozlijedio se na posudbi u Valenciji i oni ga nisu otkupili.

Po povratku u redove Benfice Ferro je naišao na ozbiljnu konkurenciju na stoperskoj poziciji u Otamendiju i Vertonghenu, no sa svojim kvalitetama sigurno će biti veliko pojačanje Dambrauskasovoj momčadi., kojoj se priključuje nakon što je prošao liječničke preglede. U Hajduku će nositi dres s brojem 97.

Ferro stigao u Hajduk

Nogometnu karijeru započeo je u Benfici za koju je odigrao 70 službenih utakmica, a ima iskustvo igranja na najvišem nivou, od portugalske prve lige do Lige Prvaka i Europske lige. Kao mladi igrač nastupio je u preko 90 utakmica za Benficu II, a bio je i redoviti član svih mlađih uzrasnih kategorija portugalske reprezentacije. Na početku prošle godine otišao je na posudbu u španjolsku Valenciju gdje proveo pola sezone.

- Na posudbu nam stiže igrač koji je produkt Benficine Akademije, bio je član portugalske reprezentacije kroz sve mlađe uzrasne kategorije, a našoj momčadi bi trebao donijeti kvalitetu više. Ponajprije zbog iznimnih nogometnih vještina, ali i iskustva igranja na najvišoj razini nogometa. S Benficom i igračem pregovarali smo već duže vrijeme, osjetili smo veliku strast, motivaciju i želju za napredovanjem te povratkom na raniju razinu kvalitete koju je pokazivao kao jedan od najvećih portugalskih talenata. Odabrao je Hajduk i naš projekt usprkos financijski izdašnijim ponudama te pokazao da se radi o skromnoj i karakternoj osobi kojoj je nogometni  razvoj u okruženju našeg kluba na prvom mjestu - opisao je novo pojačanje sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 280
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju