Sport

Komentari 10

Filmska pljačka u Italiji: Lopovi pokrali legendarnog Di Natalea

Filmska pljačka u Italiji: Lopovi pokrali legendarnog Di Natalea

Skupina se smjestila u grmlju ispred kuće čekajući da se jedan od stanara vrati kući, a zatim ga gurnula unutra dok su se vrata otvarala, uperivši u njega vatreno oružje i noževe

Večerao je s obitelji u lokalnom restoranu u Empoliju. Supruga, djeca, na večeru je poveo i majku.. Antonio Di Natale nije mogao ni naslutiti da mu se tijekom ugodne večeri u vlastitom domu odvija oružana pljačka.

Rome, The Game of Peace at the Olympic Stadium

Kako navode talijanski mediji, provala i krađa dogodile su se prije tri dana, u četvrtak. Di Natale se družio s obitelji na večeri kada je naoružana skupina upala u njegov dom.

Prema La Nazioneu, skupina se smjestila u grmlju ispred kuće čekajući da se jedan od stanara vrati kući, a zatim ga gurnula unutra dok su se vrata otvarala, uperivši u njega vatreno oružje i noževe. Otuđili su sat Rolex u vrijednosti 30 tisuća eura.

Toto Di Natale se nakon uspješne karijere posvetio trenerskom pozivu i trenutno je strateg Carraresea Calcio 1908, kluba koji je potvrdio da je Di Natale opljačkan.

Inače, ovo nije prvi put da su lopovi opljačkali legendarnog talijanskog reprezentativca. Slično se dogodilo i 2012. godine.

Di Natale je legenda Udinesea za koji je igrao 12 godina i preko kojeg je dospio i do reprezentacije za koju je nastupao 10 godina.

Najčitaniji članci