Obavijesti

Sport

Komentari 2

Floyd trenira MMA zvijezdu da se ne bi obrukao s youtuberom

Floyd trenira MMA zvijezdu da se ne bi obrukao s youtuberom

Bivši prvak UFC-a nije ni sjena borca iz vremena kada je strelovito protutnjao velterom pa osvojio pojas. Stoga je Mayweather uzeo stvari u svoje ruke i pozvao ga u trening kamp

Braća Logan i Jake Paul sve više zauzimaju prostor borilačkih medija i portala, prvenstveno velikom popularnošću, a tek onda borilačkim umijećem. Tako je prije otprilike mjesec dana stariji Logan boksao protiv Floyda Mayweathera Jr. pa izdržao više od Conora McGregora.

POGLEDAJTE VIDEO: Mayweather i lova

Pokretanje videa ...

Logan Paul je odradio cijeli meč, a budući da nije bilo sudaca, i u ugovoru je stajalo da ukoliko meč ode do kraja neće biti pobjednika, okršaj jednog od najboljih boksača u povijesti i youtubera završio je neriješeno.

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE NOVE SEZONE ARMAGEDONA:

I dok Logan Paul nije preuvjerljiv u svojim boksačkim izletima, njegov mlađi brat Jake je nešto ozbiljnije shvatio treninge, pripreme i cjelokupno boksačko okruženje. Pa je tako nakon nokauta nad poznatim UFC borcem Benom Askrenom prozvao bivšeg prvaka velter kategorije Tyrona Woodleyja, što je ovaj objeručke prihvatio.

Prilika je to za zaraditi dobar novac pa zašto ne. Woodley je i ranije pokazao interes za showbizz pa je tako uz MMA gradio i karijeru hip hop zvijezde te službenog UFC komentatora.

Ono što je pomalo začudilo borilačku publiku je da se jedan takav udarač (sjetit ćemo se nokauta nad Robbiejom Lawlerom ili Joshom Koscheckom) priprema s Floydom Mayweatherom.

The Money je pozvao Woodleyja da trenira s njim kako bi ga spremio za Paula i kako ne bi osramotio boks.

Istina, bivši prvak nije ni sjena borca iz vremena kada je strelovito protutnjao velterom pa osvojio pojas. Već tada je promijenio pristup pa MMA fanovima ubrzo postao "dosadan".

MMA: UFC 205-Woodley vs Thompson

Negdje se s osvojenom titulom izgubila Woodyjeva glad pa je često taktizirao, rijetko išao u otvorene razmjene, a zadnje četiri borbe u nizu je izgubio - dvije prekidom dvije na odluku.

Gledajući pozadinu, Tyron Woodley je borac s pedigreom dok je Jake Paul youtuber s interesom za boks. No, gledajući mladost, glad, volju, želju... Jake Paul je, teško za povjerovati, ipak u blagoj prednosti.