Obavijesti

Sport

Komentari 11

FNC-ov spektakl u Areni: Težak poraz Pejića, Erslan je završio Brazilca, Bažant izgubio pojas

FNC-ov spektakl u Areni: Težak poraz Pejića, Erslan je završio Brazilca, Bažant izgubio pojas

Izašao je 'Nitro' u kavez noseći šal Dinama, a pjesmom su ga Bad Blue Boysi bodrili s tribina, no nije ih uspio razveseliti pobjedom. Ali, uspio je to Ivan Erslan koji je silovitom izvedbom najavio nove velike stvari

VIDEO

Fight Nation Championship najavio je MMA spektakl godine u Areni, a to su i napravili. Domaća je publika podržala najbrže rastuću MMA organizaciju u ovom dijelu Europe i gledala devet odličnih mečeva, a stvari je 'začinio' Ivan Erslan (31, 13-2) nokautom u glavnoj borbi večeri, dok Filip 'Nitro' Pejić (30, 16-8-2) nije uspio obradovati Bad Blue Boyse koji su ga bodrili s tribine te je izgubio nokautom u prvoj rundi od UFC veterana Ronyja 'Jasona' (39, 16-10).

Večer su otvorili Marin Mikulić (22, 4-0) koji je imao najteži ispit dosad u vidu iskusnog Stanislava 'Pantere' Krofaka (35, 9-8). Nakon tri teške runde je jednoglasnom odlukom sudaca (29-28 x3) mladi osječki borac slavio protiv gatekeepera srednje kategorije FNC-a.

Teška večer za pulski Trojan 

Nisu se dobro proveli borci iz pulskog Trojan Teama pod vodstvom legendarnog Zelga Galešića. Veliki je favorit bio Andi Vrtačić (28, 4-2), ali je nokautom u prvoj rundi izgubio od Robina Roosa (28, 7-3) koji ga je nakon dvije minute 'načeo' desnim overhandom iz kontre pa završio lijevim direktom.

U posljednjoj borbi uvodnog dijela priredbe vrhunskim gušenjem praktički 'na nogama' je krajem prve runde slavio nekoć najveći hrvatski potencijal u poluteškoj kategoriji - Matej Batinić (31, 19-5). Imao je Ukrajinac Aleksandr Pysanko (31, 9-6) par pokušaja na nogama, ali odveo je to borac iz Cro Cop Teama u 'svoje vode' i slavio dvije sekunde prije kraja runde.

Nakon odličnog light showa te audiovizualnog doživljaja su glavni dio priredbe otvorili Austrijanac Marko Kisič (30, 9-3) i apsolutna legenda hrvatske MMA scene Ivica 'Terror' Trušček (39, 42-38) koji u 80. profesionalnom meču nije izborio 43. pobjedu. Podijeljenom odlukom sudaca (29-28 x2, 28-29) bio je bolji Kisič. 

Najveći regionalni MMA talent Marko Bojković (21, 4-0) i Brazilac Mauro Paixao (38, 10-7) ušli su u kavez sljedeći. Nakon operacije koljena i 15 mjeseci pauze se srpski borac u kavez vratio vrhunskim nokautom letećim koljenom u prvoj rundi.

S tribina se orilo 'Dinamo Zagreb' kad je domaći borac 'Nitro' ulazio u kavez i nosio šal Dinama u rukama, a s druge je strane 'Jason' došetao na taktove brazilske himne s karakterističnom maskom koju je nosio upravo 'Jason' iz filma 'Petak 13.'. Dobro je krenuo u meč Pejić i izgledalo je kao da kontrolira situaciju, a onda mu je lijevi kroše 'presjekao' Brazilac desnim direktom i tu je priči bio kraj.

Barbir obranio pojas, Bažant nije uspio

U prvom meču za titulu je pojas srednje kategorije obranio Đani Barbir (25, 6-0). Jako je dobru prvu rundu odradio Arkadiusz Maziakowski (30, 6-4) i par puta stvorio probleme prvaku. No, uspio je Đani okrenuti meč u svoju korist i laktovima završio protivnika na podu u drugoj rundi.

U borbi za pojas perolake kategorije organizacija je dobila novog prvaka. Nakon obrane pojasa u pulskoj Areni, u onoj zagrebačkoj to nije uspio napraviti Daniel Bažant (31, 7-5) koji je u otvorenoj borbi izgubio nokautom u prvoj rundi od Engleza Jordana Bartona (30, 8-3-1). Odlično ga je Englez desnim krošeom pogodio u bradu, pa završio lijevim overhandom.

Ipak, za dodatnu radost domaće publike pobrinuo se Ivan Erslan koji je nokautirao Brazilca Dirleija Broenstrupa (41, 17-11). Prvo ga je dobro ispogađao uz žicu na nogama, a onda je sve završio razornim udarcima na podu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling