Obavijesti

Sport

Komentari 64

FOTO Livaja je na nozi tetovirao posebnu poruku: 'Bog ima plan'

FOTO Livaja je na nozi tetovirao posebnu poruku: 'Bog ima plan'
5

Strijelac u visokoj pobjedi nad Kanadom (4-1) pri izlasku iz igre otkrio je tetovažu na lijevoj natkoljenici s nadahnutom porukom vjerskog sadržaja

VIDEO

Ima mjesta za novu tetovažu, ali neću tetovirati trofej Kupa, ostavit ću mjesta za dogodine i prvenstvo, nasmijao se Marko Livaja (29) u svibnju ove godine uoči finala Hajduka i Rijeke na Poljudu.

Najbolji igrač "bilih" prometnuo se u jednog od junaka pobjede hrvatske nogometne reprezentacije protiv Kanade (4-1) na Svjetskom prvenstvu u Katru. Zabio je krasan gol za preokret krajem prvog poluvremena.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalićev džoker Kramarić

Pokretanje videa...

[TOP 3 VIJESTI DANA] Dalićev ‘džoker zovi’: Kramarić je protiv Kanade pokazao da je tu kad je najpotrebnije 01:07

Izbornik Zlatko Dalić zamijenio ga je u 70. minuti i u igru uveo Brunu Petkovića, a u fokusu je tad bila natkoljenica njegove lijeve noge, gdje ima istetoviranu posebnu poruku vjerskog sadržaja:

THE CANADIAN PRESS 2022-11-27

"Bog ima plan za tebe i u to ne sumnjaj, i ono što ti je On naumio neće ti izmaknuti iz ruke. Ako nešto izmakne, znači da nije za tebe. Bar ne u ovom trenutku. Što ti je činiti? Vjeruj... I vidjet ćeš, sve se okrene nezamislivo bolje nego si ti želio i planirao. I ne zaboravi - zahvali na svemu jer sve je za tvoje dobro. I udarci - oni odgajaju! Suze - one pročišćuju! Padovi - da ih nije, kako bi prepoznao let...", stoji u tekstu tetovaže.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada

Marko je jednom prilikom otkrio kako ima 110 tetovaža na tijelu. Na leđima su mu simboli Splita i Dalmacije, Dioklecijanova palača, sveti Duje, tri lava. Na leđima je i Alex, glavni lik filma "Paklena naranča" Stanleya Kubricka.

KATAR 2022 - Hrvatska protiv Kanade završila poluvrijeme pogotkom Livaje za 2:1

Livaja je tetovirao i imena, tako na stražnjem dijelu vrata stoji ono brata Mirka, a na donjem dijelu trbuha kćerkice Elizabet. Dao si je ispisati i ime Franko, a ima i nekoliko natpisa na prsima, crtež usanaa, ruže, žensko lice, bokser za šaku, a a na lijevoj šaci piše "Love".

Marko je debitirao za reprezentaciju pod Dalićem u prijateljskoj utakmici protiv Portugala 2018. (1-1), a nakon četiri nastupa te jeseni nestao je s radara na tri godine. Zabio je Sloveniji i Cipru u kvalifikacijama za SP i Austriji u Ligi nacija. Na popisu se našla i Kanada, a gol je imao emotivnu posvetu.

- Posvećujem ga pokojnom ocu. Kad si dite, kad počneš igrati nogomet, maštaš o ovome. Dosta sam bio vezan za oca, sigurno je bilo teško. Ali ti trenuci događaju se u životu i jednostavno vas ojačaju da idete dalje - rekao je Livaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening