Obavijesti

Sport

Komentari 0

Francuzi, Hrvati i Danci veliki favoriti trećeg kola

Francuzi, Hrvati i Danci veliki favoriti trećeg kola
1

Treće kolo nosi nekoliko neizvjesnih utakmica, no kao i prva dva kola naziru se izraziti favoriti dana koji će i ovoga puta odmarati najbolje igrače

VIDEO

Treće kolo Svjetskog rukometnog prvenstva donosi jedan veliki derbi. I to onaj u našoj skupini gdje igraju Španjolska i Švedska.

SKUPINA A:
Četvrti dan SP-a otvorit će utakmica između Rumunjske i Argentine. Prema do sada pokazanom na turniru Rumunjska je u boljoj formi i pobijedit će Argentinu. Iako se 'gaučosi' nisu osramotili protiv Francuza, Rumunji su bolji i pobijedit će najmanje pet razlike. Mađarska i Slovačka u treće kolo kreću sa po četiri boda. Slovaci su se razigrali protiv slabih Australaca, no protiv Mađarske i punih tribina neće pobijediti upravo zbog 'domaćeg' terena naših susjeda. O utakmici između Francuske i Australije ne treba trošiti previše riječi. Francuska će pobijediti s više od 20 razlike pa makar zaigrala i njihova maskota pijetao.

SKUPINA B:
U našoj skupini Koreja će se zbog poraza od Šveđana ispucati na Kuvajtu i pobijediti s desetak golova razlike. Bit će to utakmica bez discipline u igre u kojoj su momci iz Koreje 'vladari'.
Poslasticu dana pružit će nam utakmica između Švedske i Španjolske. S obzirom na trenutačnu formu Španjolske i kvalitetu Švedske pobjednik će biti odlučen na samome kraju. Bit će to dvoboj čvrstih 6-0 obrana, sjajnih vratara i brzih kontri. Mala prednost ipak ide na stranu Španjolske zbog iskustva na velikim natjecanjima.
Hrvatska se diže iz utakmice u utakmicu i Kubanci, iako bodreni glasnim navijačima, u ovome sportu nemaju što tražiti protiv 'morskih vila'.

SKUPINA C:
U Varaždinu dan otvaraju Poljska i Makedonija. Bodreni odličnim navijačima Makedonci će pružiti snažan otpor Poljacima. No samo u prvom poluvremenu. Makedonci imaju samo jednog vrhunskog igrača (Lazarov), a protiv odličnih Poljaka ponekad nije dovoljna niti vrhunska sedmorka. Poljska pobjeđuje bez problema.
U svojoj trećoj utakmici na prvenstvu Njemačka konačno neće imati problema i moći će odmoriti glavne igrače. Pobijedit će Alžir s više od 10 razlike.
Slično bi se trebalo dogoditi i u utakmici Rusije i Tunisa. Iako je Tunis namučio Nijemce, a Rusi su umorni, Kostigov, Rastvorcev i ekipa će upisati dva važna boda.

SKUPINA D:
Mirniji dan u Poreču otvorit će Brazil i Srbija. Pobjeda naših susjeda ne dolazi u pitanje i Brazil će opet ostati na nuli. Norveška će se malo više namučiti s Egiptom, no kao i do sada, uporni Skandinavci će otpor protivnika lomiti do samoga kraja i na kraju pobijediti.
Dan će zaključiti Danska i S. Arabija, a sve osim pobjede bilo bi kao snijeg na Hvaru, veliko iznenađenje. Pobjeda Danaca s 20 i više razlike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići