Obavijesti

Sport

Komentari 33

Francuzi našli novog Omeyera, na golu 'pijetlova' briljira pisac

Francuzi našli novog Omeyera, na golu 'pijetlova' briljira pisac
4

PISAC IM BRANI Cyril Dumoulin (29) na golu je zamijenio ozlijeđenog Thierryja Omeyera, koji se vraća za drugi krug Eura u Danskoj. A Cyril piše drugu knjigu...

VIDEO

Koliko je samo puta Thyerry Omeyer sam “pokopao” hrvatske rukometaše na velikim natjecanjima, izluđivao ih obranama, koliko smo ga puta prokleli...

Legendarni golman francuske reprezentacije sad se ipak vraća, nakon tri mjeseca pauze zbog teške ozljede i operacije lakta Omeyer će biti spreman za drugi krug EP-a u Danskoj, no francuski rukomet slavi novog junaka.

Cyril Dumoulin (29) u momčad je uskočio iako je do EP-a sakupio samo 21 utakmicu za “pijetlove”. I odmah zabljesnuo, na prve dvije utakmice imao je 26 obrana, spasio Francuze u posljednjim trenucima utakmice s Poljskom (28-27).

- Spreman sam iskoristiti ovu priliku, no Thierryjev će povratak biti velik poticaj za sve nas - kazao je skromni Cyril, koji je prošle godine postao prvi rukometaš koji je napisao knjigu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

“Billets De Match” (“Ulaznice za utakmicu”), sad će dobiti nastavak, njegove dojmove s EP-a.

- Pokušat ću dočarati čitateljima sve što se događa izvan terena, u svlačionici, hotelu, naša razmišljanja, svađe, slavlja... - najavio je Dumoulin. 

A što će Omeyer?

- Pitanje je u kakvoj je formi nakon duge stanke. Svejedno, Thierry Omeyer je jedan od najboljih svjetskih golmana - kaže naš proslavljeni golman Mirko Bašić.

Makedonci prenose dva boda, nadaju se da mogu iznenaditi

Ivica Obrvan s Makedonijom je napravio pothvat, plasirali su se u drugi krug i prenijeli dva boda.

- Sve je moguće, zašto ne bismo mogli iznenaditi Španjolce? Tko kaže da su Mađari jači od nas - kaže Mirkulovski. Prvu utakmicu igraju danas u 16 sati protiv Mađara, koji su drugi krug izborili bez pobjede, s dva remija.

Jicha i Lazarov ispucali su zajedno gotovo sto lopti

Kiro Lazarov i Filip Jicha predvode listu najboljih strijelaca na Europskom prvenstvu. Makedonac je u tri utakmice zabio 27 golova, Čeh 23. No njih dvojica ispucala su daleko najviše lopti. 

Lazarov je “opalio” 51 udarac, Jicha 46. Austrijanac Konrad Wilczynski u tri kola pucao je deset sedmeraca i sve ih zabio.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića