Obavijesti

Sport

Komentari 186

Francuzi se hrabre: Perišić je upitan; HNS: Nije ništa ozbiljno

Francuzi se hrabre: Perišić je upitan; HNS: Nije ništa ozbiljno
1

Bio je jučer na magnetskoj rezonanciji zbog manjeg problema, ništa specijalno ili problematično, poručili su ih Hrvatskog nogometnog saveza na nagađanja Francuza

VIDEO

Ivan Perišić je jako upitan za finale zbog ozljede lijevog bedra! Hrvatski reprezentativac je nakon utakmice s Engleskom morao u bolnicu, pišu francuski, španjolski i engleski mediji.

Hrabre se Francuzi, boje se Hrvatske, a posebno nanovo probuđenog Ivana Perišića koji je srušio Englesku asistencijom i golom. No, morat ćemo ih razočarati - Ivan će, kako sada stvari stoje, igrati.

- Bio je jučer na magnetskoj rezonanciji zbog manjeg problema, ništa specijalno ili problematično - potvrdili su nam iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S Ivanom je, dakle, sve u redu. O težini ozljede vjerojatno će se znati više već nakon današnjeg treninga u 18 sati. A francuski mediji nastavljaju po svom, hrabre se, uostalom kao i Englezi prije polufinala, činjenicom da su naši igrali tri produžetka u 11 dana.

Upravo lakše ozlijeđenog Perišića Francuzi ističu kao ključnog igrača za finale. Njihovi mediji tvrde da će najvažniji duel nedjeljnog susreta biti između Benjamina Pavarda i Ivana Perišića. Odnosno, hoće li vjerojatno budući desni bek Bayerna (sada je u Stuttgartu) moći zaustaviti Interovo krilo.

- Nakon prvog gola Engleskoj on je postao drugi igrač. Dobio je samopouzdanje, a uz pravog Perišića mi ćemo biti svjetski prvaci. Još uvijek nije na optimalnoj razini, ali ja od njega tražim mnogo u obrani, pri čemu se potroši i nedostaje mu snage prema naprijed. To odrađuje fenomenalno. Gol ga je podigao i nadam se da će biti u najboljem izdanju u finalu, makar ima mnogo olakotnih okolnosti, poput teške sezone u Interu - rekao je izbornik Zlatko Dalić na konferenciji za medije u četvrtak.

I Dalić je, naravno, svjestan umora svojih igrača.

- Vidjet ćemo tko će biti koliko spreman i zdrav. Na kraju krajeva imam 22 vrhunska igrača i koga god stavim, neću pogriješiti. Igrači su i veseli i umorni, radimo na opuštanju i sutra ćemo imati bolji uvid u njihovu spremu. Već su 50 dana u izolaciji, a problema smo imali i uoči Engleza - međutim, nitko nije htio izaći van iz igre - kaže Dalić.

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 186
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske