Obavijesti

Sport

Komentari 10

Francuzi šokirani: U našem se hotelu turisti prešetavaju bez maski, a neki su i u kupaćem!

Francuzi šokirani: U našem se hotelu turisti prešetavaju bez maski, a neki su i u kupaćem!

Ovo jednostavno nije prihvatljivo, rekao je francuski izbornik Guillaume Gille nakon što je zajedno sa reprezentacijom u hotelu u Szegedu zatekao turiste koji se ne pridržavaju epidemioloških mjera

VIDEO

Hrvatska rukometna reprezentacija otputovala je na prvi krug Europskog prvenstva iz Osijeka u Szeged, a prvu utakmicu 'kauboji' igraju u četvrtak od 20.30 protiv Francuske. 

Pokretanje videa...

Rukometaši otputovali na Euro VIDEO

Velik broj novinara otkazao je put za Mađarsku i Slovačku zbog rigoroznih mjera koje provode lokalni organizatori i EHF, a testirati se mora svakodnevno bez obzira igraju li se utakmice taj dan ili ne. 

Prema pisanjima L'Equipea, francuski reprezentativci koji su se posljednja dva tjedna pripremali u uvjetima izolacije kako bi se spriječila potencijalna zaraza od korona virusa, u hotelu, odnosno prostorijama koje koriste i sudionici Eura 2022., zatekli su turiste bez maski. 

- Neki ljudi bili su i u kupaćim kostimima. U takvoj situaciji teško ćemo izbjeći pozitivne slučajeve i ne znam je li ovo odraz poštovanja prema igračima koji su dali sve kako bi sudjelovali na ovom natjecanju - rekao je francuski golman Vincent Gerard.

- Ovo jednostavno nije prihvatljivo - rekao je francuski izbornik Guillaume Gille. 

Francuska delegacija cijeli slučaj prijavila je glavnom tajniku EHF-a Martinu Hausleitneru. 

Kapetan hrvatske reprezentacije Ivan Čupić (35) naglasio je kako su spremni iako su u Mađarsku stigli bez Duvnjaka koji je ostao zbog ozljede leđa te Cindrića koji je i dalje pozitivan na koronu. 

- Bilo tko od ta dva igrača, kad god dođu, bit će nam od velike pomoći.  Na otvaranju odmah Francuzi, olimpijski pobjednici, osvajali su sve živo. Reprezentacija koja uvijek ide na zlato, koja ne počinje turnir od prvog kola, oni se spremaju za polufinala i finala, ali mi trebamo ići utakmicu po utakmicu. Ravnopravno odigrati i naravno da želimo bodove protiv njih. Srbi imaju najviše problema s covidom, ali digli su se i jako su težak rival. Vjerujem da možemo iz te dvije utakmice napraviti dobar rezultat i zamah za drugi krug - kazao je Čupić. 

Nakon Francuske, Hrvatsku u subotu od 20.30 čeka dvoboj sa Srbijom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje
NOVA GLUPOST

EHF uručio Francuzima 'drvenu' medalju. Porte: Ma to je s*anje

Europska rukometna federacija je iznenadila javnost dodijelivši tzv. komemorativne medalje Francuzima, koji su izgubili u utakmici za broncu. Legendarni igrač nije bio previše oduševljen

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo
KORONA NATJECANJA

Danski izbornik: Nadam se da je ovo zadnje ovakvo prvenstvo. Ovako stvarno više ne možemo

Za dobro svih reprezentacija, igrača, navijača, nadam se da je ovo posljednje ovakvo prvenstvo jer ćemo inače svi poludjeti, rekao je danski izbornik Nikolaj Jacobsen nakon završetka Eura
Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu
MIR, MIR, NITKO NIJE KRIV

Metličić i Šprem zakopali ratnu sjekiru: Evo što su rekli Horvatu

Legende hrvatskog rukometa odlučile su podvući crtu u studiju RTL-a i zaboraviti sve što se proteklih dana i tjedana događalo između njih i izbornika Hrvoja Horvata. Pružili su ruku pomirenja