Obavijesti

Sport

Komentari 40

Freak i Bucksi izbacili Boston! Warriorsi imaju srce šampiona

Freak i Bucksi izbacili Boston! Warriorsi imaju srce šampiona
4

Milwaukee je momčad, Boston to nije, a Giannis je u ovom trenutku cca. duplo bolji igrač od Irvinga i... Bucksi su izbacili Celticse, 4-1! Srce šampiona odvelo je GSW do 3-2 nad Houstonom

VIDEO

Imamo prve finaliste konferencije NBA doigravanja 2019. Milwaukee Bucks u pet su utakmica s 4-1 zapravo lagano riješili Boston Celticse. A Golden State Warriorsi su domaćom pobjedom poveli 3-2 nad Houstonom i došli na korak od finala Zapada.

Milwaukee-Boston 116-91

NBA: Playoffs-Boston Celtics at Milwaukee Bucks

Jedino u petoj utakmici polufinala NBA Istoka u čemu je Boston bio bolji od Milwaukeeja bili su ofenzivni skokovi (12-10). A i tu su nevažnu, malu prednost stekli u završnih pet minuta pete utakmice kada je fe-no-me-na-lni Giannis Antetokounmpo (20-8-8) sjedio na klupi, a cijeli Wisconsin već slavio pobjedu nad Celticsima, 116-91... Plus 25, kao dokaz totalne superiornosti Bucksa i: finale Konferencije nakon 18 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sedmorica Bucksa imali su dvoznamenkasti koš-geterski učinak, a utakmica je (kao uostalom i cijela serija izuzev 'Game 1') bila jednosmjerna. Bucksi su momčad, Boston to nije. A Greak Freak Giannis u ovom je trenutku cca. duplo bolji igrač od Kyrieja Irvinga koji je u pet utakmica s Milwaukeejem imao: 23% šuta. Bye, bye Boston... Ako Milwaukee bude išao na Toronto, u finalu Istoka gledat ćemo sudar mega-starova: Giannis vs. Kawhi!

Golden State-Houston 104-99

NBA: Playoffs-Houston Rockets at Golden State Warriors

"Ništa im nisam morao govoriti, nikakvih velikih savjeta ili motivacijskih govora nije bilo. Oni su ovo već prošli, u zadnje četiri godine ovi su ljudi osvojili tri NBA naslova i sve im je jasno jer imaju: srce šampiona", govorio je trener Warriorsa Steve Kerr nakon 104-99 pobjede njegovog Golden Statea u petoj utakmici polufinala Zapada sa Houstonom. I to nakon možda i teže ozljede Kevina Duranta.

GSW sada ima 3-2 i meč-loptu u prvoj slijedećoj tekmi, u Texasu. Na scenu su stupili legendarni 'Splash brotthers': Stephen Curry 25-6-5, a Klay Thompson 27-4-1. Pa je još jedna vrhunska rola Jamesa Hardena (31-4-8 u 45 minuta na parketu, a sa samo dvije izgubljene lopte i 63% šuta) u konačnici ispala - nebitna. Kad Golden State krene onako kako može i zna, Rocketsi im nisu nerješiv problem. Slijedeća se tekma igra u 03.00 u noći s petka na subotu.

A u noći sa četvrtka na petak meč lopte imaju Toronto (od 02:00) i Denver (od 04:30) koji sa 3-2 gostuju kod Philadelphije odnosno Portlanda.

Rezultati

Milwaukee-Boston 116-91 (4-1)

Golden State-Houston 104-99 (3-2)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener