Obavijesti

Sport

Komentari 20

Fury: Miočića bih istukao više nego Mayweather McGregora!

Fury: Miočića bih istukao više nego Mayweather McGregora!
1

McGregor zna jako dobro boksati. Miočić ne zna, sa mnom bi u ringu prošao deset puta lošije nego Conor sa Mayweatherom. Ali u oktogonu bi između nas bila velika borba, kaže Tyson Fury

VIDEO

U teoretiziranju bilo kojeg sudara između boksača i UFC borca jedino je neupitno kako boksač nema što tražiti u oktogonu, a u ringu su UFC fajteru izgledne žestoke batine. To su 2017. pokazali Floyd Mayweather i Conor McGregor. Mayweather se igrao s McGregorom i sve okončao ne u 12. nego nakon deset rundi pa u džep stavio 100, a Irac 30 milijuna dolara.

Pokretanje videa...

00:33

Ljude, naravno, zanima ta sirovo jednostavna priča o 'nadmoći' ove ili one borilačke vještine, a na tu temu svoje je rekao i boksački majstor Tyson Fury (31) konkretno govoreći o američkome Hrvatu Stipi Miočiću (37), UFC šampionu teške kategorije ili, kako se često dodatno kiti taj status - 'najjačem čovjeku na svijetu'.

Fury je gostovao na YouTube podcastu True Geordie pa povukao paralelu između boksačkog meča McGregor-Mayweather sa mogućom borbom Miočić-Fury, ali ne u ringu nego oktogonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Odradio sam neke UFC treninge sa Darrenom Tillom. Mislim da imam pravi mentalitet za taj sport i nitko me ne može uvjeriti da je to preopasno za mene. Možete li zamisliti koliko bi samo velika bila borba između mene i Stipe Miočića?! - pita se Fury.

Svi vole Stipu: Publika u Ohiju nosila je oduševljenog Miočića
Svi vole Stipu: Publika u Ohiju nosila je oduševljenog Miočića

Englez je pojasnio da ne misli na ring:

- Ne, ne boksačka borba nego u UFC-u. Stipe bi sa mnom prošao deset puta gore nego Conor sa Mayweatherom! McGregor barem zna boksati. Iz Dublina je, tamo imaš milijun boksačkih dvorana i svi znaju boksati. Stipe Miočić: ne zna. I zato naš meč ne bi mogao biti boksački. Ali... Volio bih vidjeti što mu mogu ponuditi u njegovom svijetu i kako bi mi Stipe odgovorio u oktogonu - pita se Fury.

I ili laže samo sam sebe ili laže sve navijače. Jer odgovor je jednostavan: Stipe Miočić mogao bi Tysonu Furyju u oktogonu ili polomiti noge ili ga ugušiti kad hoće, Fury može sam odabrati. Kao što bi Stipe sam odabrao koliko vremena potrošiti prije nego što okonča taj UFC meč.

Ono što Furyja zaista čeka, a i svi navijači jedva čekaju vidjeti jest spektakl (boksački, normalno) i to vrlo skori: 22. veljače čeka nas mega-okršaj divova... Tyson Fury vs Deontay Wilder!

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu