Obavijesti

Sport

Komentari 2

Garcia: Poštovanje Belupu, ali drugi su nam veći konkurenti. Kovačević: Idu nam teški susreti

Garcia: Poštovanje Belupu, ali drugi su nam veći konkurenti. Kovačević: Idu nam teški susreti

Obje momčadi bore se za Europu. I jednima i drugima više bi odgovarala pobjeda, no i s remijem ostaju u igri za Konferencijsku ligu. Trener Varaždina ističe težak raspored. Slijede Hajduk, Dinamo i Osijek

VIDEO

Četvrti međusobni susret momčadi koje se bore za Europu, Varaždina i Istre 1961, završio je bez golova. Bio je to ujedno i drugi remi istih momčadi ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

U prvom dijelu Puljani su bili bolja momčad, no nisu imali konkretnije prilike. U drugom dijelu bliže pobjedi bili su Varaždinci. Zadnjih 30 minuta pritisnuli su Puljane, imali brojne prilike, no loptu u mrežu vratara Majkića nisu uspjeli ugurati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ostaje žal. Htjeli smo pobijediti dobru Istru. Naš pritisak urodio je plodom u 11. minuti kada na kraju nije dosuđen kazneni udarac zbog minimalnog zaleđa. Kasnije smo se ispuhali. Cijelo drugo poluvrijeme smo dominirali. Uglavnom prijetili iz prekida, imali situacija, ali nedostajalo je malo konkretnosti u završnici, malo više hrabrosti. Žao mi je mojih igrača i navijača - ističe Mario Kovačević.

Najbolje prilike zapucao je Brodić u 62. i 68. minuti. U prvoj prilici praktični neometan je s pet metara glavom pucao pred gola, da bi u drugoj šansi sa 16 metara tukao pored vratnice. Stoper Puljana Iovu u 76. minuti zaradio je drugi žuti karton pa su Varaždinci imali igrača više.

Na kraju je Kovačevićev kolega Garcia može biti zadovoljan bodom.

- Lijepa utakmica za gledanje. Malo smo zakasnili na utakmicu i to je domaćin iskoristio. No, kasnije smo se nametnuli i imali nekoliko vrlo dobrih situacija. U zadnjih 30 minuta kvalitetan protivnika kakav je Varaždin nas je pritisnuo i još smo ostali s igračem manje tako da moram biti zadovoljan bodom - ističe Gonzalo Garcia čija je momčad posljednju pobjedu u gostima ostvarila 29. listopada prošle godine protiv Rijeke.

Varaždin: 29. kolo SuperSport HNL-a, Varaždin - Istra 1961

- Da tako ispada, ali prošle sezone smo gubili mnogo više utakmica. Ove godine smo konkurentniji. Moramo biti zadovoljni jer uvodimo i neke nove igrače u momčad, i vrlo dobro reagiraju. I Iovu koji je zaradio crveni karton dobro je odigrao susret. Borba za Europu bit će zanimljiva do samoga kraja i mislim da tu uz dužno poštovanje Belupu moram istaknuti Varaždin, Lokomotivu i Rijeku - dodao je Garica.

Borbom za Europu ne opterećuje se Kovačević.

- Ma mi smo presretni što se borimo za Europu, ali time se previše ne zamaramo. Slijedi nam težak raspored Hajduk, Dinamo pa Osijek. No, pokazali smo da imamo moć - dodao je Kovačević.

Varaždin: 29. kolo SuperSport HNL-a, Varaždin - Istra 1961

Dojam je u posljednjih nekoliko utakmica da na razini iz prvog dijela sezone nije Tonio Teklić, varaždinska 'desetka'.

- Ma jedna situacija će to okrenuti. Možda da je on u boljoj formi bi danas riješio neke stvari. Čekat ćemo ga naravno. Prvu prilika da okrene stvari u svoju korist imat će već protiv Hajduka u Splitu - zaključio je Kovačević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu