Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
78 komentara

Gavranović: Sanjao sam da ću zabijati golove za Hrvatsku...

Razgovarao sam s ljudima iz HNS-a, ali u Švicarskoj sam prije dobio priliku igrati, rekao nam je Mario Gavranović. Zabio nam je dva gola, ali nije ih htio proslaviti...

PIXSELL
Foto: PIXSELL

Boljelo bi me da su mi u Splitu zviždali kad sam zabio golove. Bilo me malo strah reakcije, ipak sam ja Hrvat, a igram za Švicarsku, rekao nam je Mario Gavranović.

Dvostruki švicarski strijelac s Poljuda javio se jučer prije treninga u Zürichu. Veza nam je bio njegov veliki prijatelj Ivan Rakitić, s kojim je igrao u Schalkeu.

- Zvali su me iz HNS-a lani, razgovarao sam i sa Slavenom Bilićem, ali ipak sam se odlučio za Švicarsku. Smatrao sam da ću ovdje prije dobiti priliku zaigrati jer je u Hrvatskoj konkurencija ipak puno jača - kaže Gavranović, koji je u Splitu za Hitzfeldovu momčad zaigrao nakon više od godinu dana.

Nije htio slaviti svoje golove.

- Kako da slavim golove Hrvatskoj? Na tribinama su mi bili i roditelji, koji su bili ponosni zbog mojih golova, ali i zbog toga što ih nisam slavio - kaže Gavranović.

S Ivanom Rakitićem kratko je porazgovarao na kraju utakmice.

- Dobro je sve. Zadovoljan je, ali volio bi da je večeras zabijao za Hrvatsku. To bi bilo sjajno - otkrio nam je Rakitić Marijeve riječi nakon utakmice.

- Normalno da ću tako reagirati. Kao mali ipak sam sanjao da igram za hrvatsku reprezentaciju - pojasnio je Mario.

Naši partneri pišu
Message