Obavijesti

Sport

Komentari 26

Gazzetta: Gotovo je, Brozović odlazi za 30 milijuna eura! Brozov tim: To je čista glupost

Gazzetta: Gotovo je, Brozović odlazi za 30 milijuna eura! Brozov tim: To je čista glupost

Inter je godinama bio brozocentričan, dakle sve se vrtjelo oko Hrvata, no ove sezone je zbog ozljeda shvatio da itekako može i bez njega. Hrvat je pred odlaskom, piše tiražni talijanski list

VIDEO

Svemu dobrom dođe kraj. Pa tako i epizodi Marcela Brozovića (30) u Interu. Talijanski dnevni list Gazzetta dello Sport sa sjedištem u Milanu donosi veliki članak u kojem navodi da će Inter uskoro prodati Brozovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Broz i Budimir pjevaju Prljavo Kazalište, Thompsona, Nove Fosile i navijačke hitove 05:06

- Usprkos tome što je Epic Brozo prije ni godinu dana produljio ugovor s Interom do 2026. te tako dobio povišicu na 6,5 milijuna eura godišnje i bonuse, kojom je postao jedan od najplaćenijih igrača u klubu, Inter ga je stavio na transfer listu - piše Gazzetta.

Brozović je u Inter stigao prije osam godina iz Dinama za osam milijuna eura. Postupno je gradio status, borio se za mjesto pod suncem pa postao uvjerljivo najbolji veznjak 'nerazzurra' proteklo desetljeće.

italian soccer Serie A match - Udinese Calcio vs Inter - FC Internazionale

Momčad Intera bila je nezamisliva bez njega, no u posljednje vrijeme ga nije bilo. Muče ga ozljede, bio je s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu i otkad se vratio nije igrao.

- Inter, koji je godinama bio brozocentričan, dakle sve se vrtjelo oko Hrvata, ove sezone je zbog njegovih ozljeda, zbog kojih je propustio čak 14 utakmica, ali i slabije forme, shvatio da itekako može i bez njega. Uostalom, Brozović je u prvoj momčadi Intera posljednji put bio davnog 18. rujna prošle godine. Donedavno nezamislivo tako se dogodilo i postalo normalno. Inter više od četiri mjeseca igra bez Brozovića u udarnoj momčadi. Zadnji put je igrao također davno, 13. studenog, ali tada je dobio samo 10 minuta protiv Atalante. Calhanoglu igra tako da se više nitko ne pita gdje je Brozo. On je potpuno nestao zbog nove u nizu ozljeda lista, koja se nastavila na ozljedu tetive.

Juventus kreće u operaciju

Puno je tu klubova koji bi itekako bili zainteresirani za Brozove usluge. Posljednjih tjedana najviše se spominjala Barcelona čiji Franck Kessié nije zadovoljio otkako je stigao iz Milana, no s Brozovićem su se povezivali i Real Madrid, Chelsea, pa i Juventus.

Upravo Gazzetta navodi da bi Brozović mogao put Torina.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil

- U njemu vidi jednog od vođa momčadi koja se sprema za veliku rekonstrukciju. U sklopu ovog razloga je i to što Inter pokreće značajnu štednju, a rješavanje jednog od najskupljih igrača bez kojeg se ipak dokazano može na tom bi planu donijelo veliki uspjeh.

Juventus bi se u skorije vrijeme trebao riješiti McKennieja, Rabiota i Paredesa što bi svakako otvorilo mjesta za Brozovićev dolazak.

Broz je dokazana klasa i nekoliko ozljeda ne mogu baciti sjenu na sve što je napravio u zadnjih osam godina. Pa će, tko god ga želi dovesti, morati posegnuti u džep. Inter je izvjesio cijenu od 30 milijuna eura.

Brozovićev tim Epic Team management odgovorio je na špekulacije talijanskih medija:

- Marcelo nikada nije bio na liječenju ili lijekovima bez punog znanja i odobrenja Intera. Baš kao prošle godine, nagađanja o Marcelovom odlasku iz Intera i ove su godine bila pogrešna. Nažalost, živimo u takvom vremenu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu
NEUNIŠTIVI LUKA

Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu

Sad se malotko ili nitko neće sjediti njegova trka i krađe lopte Musiali na rubu šesnaesterca kad je bio jedan na jedan protiv Lunina, piše izvjestitelj Marce za Real i hvali hrvatskog velemajstora