Obavijesti

Sport

Komentari 13

Gazzetta: Inter ima tri mete za ljetni rok. Jedna je Ivan Rakitić

Gazzetta: Inter ima tri mete za ljetni rok. Jedna je Ivan Rakitić
1

Što se tiče vezne linije, Inter radi na dovođenju dva igrača -  Nicolo Barella iz Cagliarija, kojem se predviđa velika nogometna karijera i Ivan Rakitić iz Barcelone koji donosi prijeko potrebno iskustvo i kreaciju

VIDEO

Inter je na pragu plasmana u Ligu prvaka nakon što je pobijedio Milan 3-2 u derbiju i zadržao se na trećem mjestu Serie A. Premda milanska momčad ne briljira igrom, rezultati su ipak tu i nekako je realno za očekivati da će 'crno-plavi' dio Milana iduće sezone slušati himnu elitnog europskog natjecanja na San Siru.

Usprkos tradiciji, veličini kluba i mjestu koje vodi u Ligu prvaka, Inter je daleko od snažne momčadi konkurentne ostalim europskim velikanima. Stoga je pojačanje u svim redovima neizbježno.

Uprava Intera predvođena transfer magom Beppeom Marottom naišla je na zid nakon što je transfer Diega Godina iz Atletico Madrida postao nemoguća misija. No, potreba za njegovim dovođenjem iščeznula je onog trenutka kad je Milan Škriniar obećao novu vjernost.

Mauro Icardi vjerojatno će ostati u klubu premda su mu navijači po tko zna koji put okrenuli leđa. Ipak je jedan od najboljih strijelaca u povijesti kluba, Interov kapetan i bilo kakva ponuda ispod "nemoralnog" za argentinskog napadača ne dolazi u obzir. Ipak, Inter se odlučio osigurati na neki način pa je bacio oko na Romina Edina Džeku.

Budući da je Radja Nainggolan ove sezone napustio Romu i zamijenio ju Interom, nije nemoguće da 'nerazzurri' izvedu neki novi pothvat.

Gazetta navodi da su igre Ivana Perišića ove sezone ispod svih očekivanja i da za njega više mjesta nema te da će u ljetnom roku vrlo vjerojatno napustiti klub. Ne navodi se gdje bi mogao nastaviti karijeru, no novo ime koje bi ga trebalo zamijeniti je Steven Bergwijn iz PSV-a.

Što se tiče vezne linije, tu su se pojavila još dva imena -  Nicolo Barella iz Cagliarija, kojem se predviđa velika nogometna karijera i Ivan Rakitić iz Barcelone koji donosi prijeko potrebno iskustvo i kreaciju u veznom redu Intera.

Premda je transfer Rakitića malo vjerojatan, nije nemoguć. Sve ovisi o plasmanu u Ligu prvaka, no ono što je ključno u cijeloj priči je da Interova struka već neko vrijeme radi na tom transferu i temelji već postoje.

Ako se klubovi uspiju dogovoriti, Rakitić bi mogao zaigrati u Italiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka