Sport

Komentari 4

Gdje ćeš? Golman zabio i postao heroj pa ga brutalno osramotili

Gdje ćeš? Golman zabio i postao heroj pa ga brutalno osramotili

Golman u protivničkoj polovici na kraju utakmice znači samo jedno: svim silama na gol. Carlos Aguayo Torres postao je junak svoje momčadi jer je zabio, ali je ni minutu poslije bio tragičar

Ugodna nedjelja u Vinaròsu, gradiću između Valencije i Barcelone na obali Sredozemnog mora. Sunčan je dan, idealan za niželigaški nogomet. Domaćim je nogometašima u goste stigao lokalni rival Peñíscola u Primeri Regional, šestoj španjolskoj ligi.

Video završnice te utakmice probio se u brojne svjetske medije, a kad ga vidite bit će vam jasno i zašto. Peñíscola je vodila 1-0 do pete minute sudačke nadoknade i Vinarós je krenuo po sve ili ništa. U napad je stigao golman Carlos Aguayo Torres i krasnim udarcem u donji lijevi kut zabio za 1-1.

Skočili su suigrači na njega, komentator lokalne televizije je poludio. Ne zabijaju, uostalom, golmani svaki dan u nogometu... Ali znate onu da nije kraj dok ga sudac doista ne odsvira. Osjetio je to jadni Torres samo 30-ak sekundi poslije.

Vratio se nekako u svoj šesnaesterac, a Peñíscola je izvela brzi centar, napadač je opalio s centra i - pogodio. Ostavio je komentatora u nevjerici, a Peñíscoli donio jednu od najslađih pobjeda ikad.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci