Sport

Komentari 36

Gdje gledati? Na terenu prvo rukometaši, a onda vaterpolisti

Gdje gledati? Na terenu prvo rukometaši, a onda vaterpolisti

Svi ljubitelji sporta u Hrvata doći će na svoje u srijedu popodne i navečer jer u završnici Europskog prvenstva u rukometu i vaterpolu igra Hrvatska. Termini utakmica se, srećom, ne preklapaju

Europska prvenstva u rukometu i vaterpolu ulaze u završnicu, ovaj tjedan dobit ćemo prvake Starog kontinenta u tim dvama sportovima, a za zlato u oba sporta ozbiljno konkurira - Hrvatska.

Prošli četvrtak obje reprezentacije igrale su isti dan, rukometaši su pobijedili Austriju pa vaterpolisti Crnu Goru, a srijeda donosi novi dvostruki program za ljubitelje hrvatskog sporta.

Kao i tada, i sad na teren prvo izlaze rukometaši koji protiv Španjolske od 16 sati u Wiener Stadthalleu igraju dvoboj za prvo mjesto u skupini I drugog kruga. Pobijedimo li, završit ćemo ispred "furije", a remi i poraz znače drugo mjesto.

Utakmicu prenosi RTL, a uvodna studijska emisija počinje u 15.20. Utakmicu možete besplatno gledati putem mobitela, tableta i računala unutar Hrvatske (uz prethodnu registraciju) na platformi RTL Play.

Odmah nakon toga u Malmöu će bitnu utakmicu za Hrvatsku odigrati Norveška i Slovenija od 18.15, a tek nakon te utakmice rukometaši će doznati protivnika u polufinalu u petak u Stockholmu. Prijenos je na RTL-u 2.

Kad rukometna uzbuđenja završe, vrijeme je za bazen budimpeštanske Dunav Arene. Hrvatska od 20.30 igra posljednji četvrtfinalni meč na EP-u protiv Grčke, a prijenos je na drugom programu HTV-a, kao i na platformi HRTi. Uvodna studijska emisija počinje u 20 sati.

Pobjednik tog dvoboja ići će na boljeg iz meča Srbije i Španjolske koji se igra od 17.30.

Pobijede li vaterpolisti, novi dvostruki program čeka nas u petak i potencijalni susjedski sudar sa Srbijom od 19 sati. 
Pobijede li rukometaši, igrat će od 18 sati pa će se završetak utakmice preklapati s početkom vaterpola, a izgube li, moći ćete pogledati u cijelosti obje utakmice jer će polufinale rukometa u tom slučaju igrati od 20.30.

Najčitaniji članci