Sport

Komentari 10

Gdje su mi peraje? Na odgodu poljudskog derbija se nasmiju

Gdje su mi peraje? Na odgodu poljudskog derbija se nasmiju

Ako je potopljeni Poljud predstavljao problem za odigravanje hrvatskog derbija, što bi tek onda trebali reći kazahstanski igrači, kojima je trebala ronilačka oprema

Da su kojim slučajem pratili zbivanja oko odgode hrvatskog derbija Hajduka i Dinama nepoznati kazahstanski nogometaši iz ove priče, samo bi se nasmijali na odluku suca Bebeka da se utakmica po takvom travnjaku ne može igrati.

Takvi uvjeti, naime, ne predstavljaju nikakav problem za uporne i odvažne nogometaše u Kazahstanu, koji su dokazali da se nogomet može igrati u još većem bazenu od onog poljudskog.

Prije nekoliko dana odigrana je prava vaterpolska utakmica, a  malo je reći da je bila na rubu regularnosti. Jedan kut terena bio je u potpunosti poplavljen vodom, no to nije zaustavilo igrače da izvedu korner dok lopta pluta na površini, a kamion dva metra dalje usisava nakupljenu vodu.

Prvo je igrač rukama izveo korner, no sudac se nije složio s vaterpolskim ubacivanjem te mu je dao drugu priliku za izvođenje. U ponovnom pokušaju nogometaš je uspio dići loptu i ispucati ju u teren.

Najčitaniji članci