Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Generalova ideja: Osječani 10 godina besplatno na "Želju"

Umirovljeni brigadni general Mladen Mikolčević za 500 eura kupio je 10-godišnju ulaznicu za utakmice Željezničara na Grbavici. Uvjeren je da će netko od 105.000 Osječana ići na utakmice

M.Perić
Foto: M.Perić
8 komentara

Ako ste iz Osijeka i želite u Sarajevu pogledati utakmicu NK Željezničara, to možete učiniti besplatno. I to idućih 10 godina. Mjesto je već rezervirano, a lako ćete ga pronaći jer će na sjedalici pisati - grad Osijek. Samo trebate na blagajni pokazati osobnu.

Mladen Mikolčević, umirovljeni brigadni general i dopredsjednik Hrvatskog boksačkog saveza, u ime grada Osijeka kupio je 10-godišnju ulaznicu za utakmice NK Željezničara.

Čelnici BiH kluba krenuli su u rekonstrukciju stadiona, a novac za gradnju istočne tribine odlučili su skupiti tako da navijačima i svim drugim simpatizerima kluba ponude 10-godišnju sezonsku ulaznicu za istočnu tribinu.

Na tu akciju odazvao se i general Mikolčević, koji je ulaznicu platio 500 eura.

- Dvije godine srednje škole, od 1985. do 1987. pohađao sam u Sarajevu. Išao sam na utakmice i Željezničara i Sarajeva. U Željezničaru pokušavaju nešto napraviti i ovo je moj mali obol. Uostalom, kad je već počeo domovinski rat, NK Željezničar je jedini podržao NK Osijek u nastojanjima da se više ne igra Yu liga - rekao je Mikolčević, koji ne sumnja da će Osječani ići na utakmice.

- Uvjeren sam da će uvijek netko od 105.000 Osječana doći na utakmicu - istaknuo je Mikolčević.

Naši partneri pišu
Message