Obavijesti

Sport

Komentari 4

Gensheimer nokautirao Tofta, Jicha poslao otvoreno pismo

Gensheimer nokautirao Tofta, Jicha poslao otvoreno pismo
1

Kapetan Löwena i njemačke rukometne reprezentacije šakom je u glavu udario pivota Kiela Renea Tofta Hansena što je jako naljutilo kapetana Kiela Filipa Jichu

VIDEO

Rukometaši Rhein Neckar Löwena pobijedili su Kiel pred 12.000 navijača u četvrtfinalu njemačkog kupa i tako se plasirali na završni turnir. No umjesto da se priča o pobjedi 29-26, njemački rukomet zgrozio je njihov nacionalni kapetan.

Uwe Gensheimer u jednom je napadu Kiela u borbi bez lopte nokautirao pivota Kiela Renea Tofta Hansena, a za to nije zaradio ni žuti karton. No sramotan potez kapetana Löwena nije promaknuo kameri, ali ni kapetanu 'zebri' Filipu Jichi koji mu je preko svog Facebook profila poslao ostvoreno pismo.

'Utakmica protiv Löwena bila je prepuna prekršaja, utakmica koja je zapalila navijače. Čestitam im na prolasku u polufinale, no moram stati uz svoje suigrače, ali i uz ovaj sport koji bi morao biti temeljen na međusobnom poštovanju i poštenju. Rukomet je grub sport pun udaraca, emocija, a često se dogodi i da slučajno udarite protivnika u lice. Neki igrači se i teže ozlijede, a često smo i frustrirani. No najvažnije od svega trebalo bi nam biti poštovanje protivnika. Pogotovo kod onih koji su uzor mladima.

Dragi Uwe Gensheimer, ovo se ne radi! Ovime si pokazao da ne poštuješ rukomet jer ti si, kao i ja, kapetan svoje momčadi i reprezentacije. U toj utakmici vi ste pobijedili, a mi izgubili, no u mojim očima ti si gubitnik', napisao je između ostalog Jicha u svom pismu.

Iako je zaslužio izravni crveni karton u 15. minuti, Gensheimer je ostao na parketu i bio jedan od najboljih igrača pobjednika. 

Stoilov šakom na Sulića

Sličan udarac vidjeli smo i u utakmici Vardara i Veszprema u SEHA ligi protekli vikend. U jednom napadu Vardara Stojanče Stoilov i Renato Sulić pali su na parket, a nakon što je lopta dosuđena za Veszprem, makedonski je pivot dižući se s leđa udario Sulića u rebra te zaradio isključenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...