Obavijesti

Sport

Komentari 25

Georgina se pohvalila: Uživa s Ronaldom na jahti od 48 mil. kn

Georgina se pohvalila: Uživa s Ronaldom na jahti od 48 mil. kn

Superluksuzna jahta teži 93 tone, ima pet luksuznih spavaćih soba i šest kupaonica, a njezina cijena je prava sitnica. Nakon što je Cristiano svojevremeno unajmljivao jahtu, odlučio je postati vlasnik jedne takve

Nakon što je Belgija izbacila Portugal u osmini finala Europskog prvenstva, Cristiano Ronaldo (36) i njegova bolja polovica Georgina Rodriguez (27) uživaju na megaluksuznoj jahti od 48 milijuna kuna, piše The Sun. 

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina Rodriguez

Pokretanje videa ...

Jedan od najbogatijih nogometaša na svijetu, ponosni je vlasnik Azimut Grandea, superjahte koja već na prvi pogled ostavlja bez daha. Jahta je dugačka 27 metara, ima pet luksuznih kabina i šest modernih kupaonica. Azimut Grande izgrađen je u brodogradilištima Versilia u Azimut Benetta, a svaki je element pažljivo promišljen do najmanjeg detalja i jahta odiše sofisticiranošću. 

Jahta ima dva motora od nevjerojatnih 1900 konjskih snaga koja mogu doseći 28 čvorova te je izrađena od karbonskih vlakana i teži 93 tone. Na brodu se nalaze moderna kuhinja, raskošna blagovaonica i dva prostora za opuštanje. Sve je to Georgina pokazala odjevena u oskudni bikini zbog čega se vjeruje da su pogledi pratitelja ipak bili više usmjereni u njezine atribute. 

CR7 je jahtu kupio prošle godine, a do tada je unajmljivao jahtu Africa od charter tvrtke. Obitelj Ronaldo trenutno uživa u vlastitoj ploveći oceanom u blizini Madeire. Georgina je već imala priliku uživati na jahti, a fotografije je redovito objavljivala na društvenim mrežama.