Sport

Komentari 18

Gimnastičarka Jacqueline flex izazovom pokrenula je milijune

Gimnastičarka Jacqueline flex izazovom pokrenula je milijune

Njen izazov je, nakon što ga je Bleacher Report objavio na svom Twitter profilu, vidjelo preko dva milijuna ljudi. Jax je tek 19-godišnjakinja, ali zapravo već bivša gimnastičarka

Amerikanka Jacqueline 'Jax' Kranitz tek je 19-godišnjakinja, a zapravo već bivša gimnastičarka, ali jednim usput snimljenim videom od 20 sekundi stvorila je viralni 'Jax Kranitz challenge'...

Pogledajte video:

Rodom je iz Colorada, iz Denvera, a nekada je bila u gimnastičkoj ekipi Sveučilišta Iowa. Iz tog doba datira video na kojem lansira izazov:

- Novi flex izazov. Tagirajte prijatelje da vidimo tko još može ovo. Lezi potrbuške, ruke na leđa pa ustani, ali bez pomaganja rukama i skoka u čučanj nego ponovi isto što i ja.

Inače, mlada Jacqueline je upala i u neke kontroverzice jer se bez jakog razloga prestala baviti gimnastikom premda se na faks upisala baš preko sportske, gimnastičke stipendije.

Poslije sve izglađeno, a poznata je postala ne po konju s hvataljkama nego 'flexanju' na podu. Njen izazov je, nakon što ga je Bleacher Report objavio na svom Twitter profilu, vidjelo preko dva milijuna ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci