Obavijesti

Sport

Komentari 80

Goal.com 'počastio' Kovačića trojkom, Vida i Sammir najbolji

Goal.com 'počastio' Kovačića trojkom, Vida i Sammir najbolji
3

Dinamov poraz i neuvjerljiva igra u Lyonu skrenula je pozornost na loše pojedince u momčadi 'modrih'. Najlošije su prošli Kovačić i Tonel, a najbolje Vida i Sammir...

VIDEO

Nakon poraza od Reala u Zagrebu, uslijedila je nova utakmica u kojoj je Dinamo ostao bez bodova u Ligi prvaka. I ne samo to, 'modri' nakon 180 minuta u Ligi prvaka nisu još zabili gol. Utakmica protiv 'kraljeva' u Zagrebu je digla na noge sve u klubu, a navijači i igrači su s Maksimira odlazili s osmijehom na licu. Ovaj put slika je potpuno drugačija. Dinamovi igrači odigrali su ispod svoje razine i s pravom su razočarani. 

Goal.com

Nogometni portal goal.com nakon svake utakmice ocjenjuje igrače pa je tako bilo i nakon Dinamova poraza u Francuskoj. Često su u svojim ocjenama prilično kritični prema poraženima, a od 'modrih' je ovoga puta najlošije prošao Mateo Kovačić. Mlada zvijezda Dinama od stručnjaka ovog portala dobila je katastrofalnu ocjenu 3 te je proglašen najlošijim igračem utakmice.

- Mladi 17-godišnjak mučio se u veznom redu kako bi pokazao što zna, no ništa pozitivno nije proizašlo iz toga. U napadačkim akcijama nije sudjelovao, a nije ni pokrivao leđa Ibanezu na lijevoj strani. Uglavnom, nevidljiv, duh na terenu, a trebao bi biti igrač koji puno obećava - piše goal.com.

Po njima je uz bok Kovačiću Portugalac Tonel koji je pogriješio kod drugog gola Lyona kada je zaboravio na Konea. Dinamov stoper dobio je samo pola ocjene više od Kovačića.

- Tonel je bio pod stalnim pritiskom Gomisa i jako se teško nosio s njim. Iako je presjekao nekoliko ključnih lopti, stalno se činilo kao da je na rubu pogreške. Katastrofalno je pogriješio kod Koneovog gola - piše isti portal.

Goal je najboljom ocjenom (7) u Dinamu nagradio Vidu (odigrao je vrlo dobro iako su svi ostali oko njega razočarali, pokazao je samopouzdanje i crte vođe)  i Sammira (svojim prodorima i pametnim podvaljivanjima lopte pokazao je da je najbolji veznjak u Dinamu). Pola ocjene manje od spomenute dvojice dobio je Josip Šimunić iako je odigrao samo poluvrijeme. Kao najboljeg na utakmici istaknuli su kapetana Lyona, desnog bočnog, Anthonyja Reveillerea koji je dobio osmicu.

Eurosport.yahoo.com

Novinari Eurosporta u momčadi Dinama nisu istaknuli najlošijeg igrača, nekoliko je igrača dobilo ocjenu pet. Najbolji je prema njihovu izboru bio Sammir koji je nagrađen sedmicom. U momčadi Lyona prema njihovu izboru najbolji su bili Grenier i Bastos s odlično ocjenom osam, a među lošijima je bio naš Dejan Lovren.

Na istom portalu i čitatelji ocjenjuju igrače. Tako je prema njihovu izboru najslabije ocijenjeni igrač Dinama Nikola Pokrivač s 3.7, a odmah do njega su Jerko Leko (4.3) i Fatos Beqiraj (4.4). Za njih su najbolji 'modri' bili Ante Rukavina i Josip Šimunić.

U izboru novinara 24sata najbolju partiju od dinamovaca odigrao je Domagoj Vida koji je dobio sedmicu, a najlošiji je bio Pokrivač kojeg smo nagradili četvorkom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići