Obavijesti

Sport

Komentari 20

Godinama spavao s bratovom ženom, otac ga se odrekao, sad uhićen zbog napada na djevojku

Godinama spavao s bratovom ženom, otac ga se odrekao, sad uhićen zbog napada na djevojku

Ryan Giggs je veliki igrač, ali 'nula' od čovjeka, tvrdi većina javnosti. 2011. se saznalo da godinama spava sa ženom svog brata, a zbog toga ga se odrekao čak i otac. U utorak je uhićen zbog napada na djevojku

VIDEO

Izbornik Walesa Ryan Giggs (46) priveden je u nedjelju u večernjim satima zbog fizičkog napada na svoju djevojku Kate Greville, izvijestili su engleski mediji, među kojima prvi The Sun

POGLEDAJTE VIDEO: Giggs se javio Anti

Pokretanje videa...

Giggs se javio Anti 01:30

Nakon dojave o uznemiravanju policija je pokucala na vrata njegovog doma i odvela Giggsa u postaju, a legenda Manchester Uniteda puštena je nakon plaćene jamčevine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Djevojka je zadobila manje ozljede i nije joj potrebno liječenje - pisalo je u policijskom izvještaju.

Uhićen Ryan Giggs! Napao svoju djevojku, odvela ga policija
Uhićen Ryan Giggs! Napao svoju djevojku, odvela ga policija

Velški nogometni savez u ponedjeljak je trebao održati konferenciju za medije uoči prijateljske utakmice protiv SAD-a te Lige nacija protiv Republike Irske i Finske, no istu je morao otkazati nakon ovog incidenta. 

Ovo nije prvi put da je poznati Velšanin u žiži javnosti zbog problema 'kod kuće'. Prije devet godina, 2011., saznalo se da godinama spava sa ženom svog rođenog brata što mu otac nikad nije oprostio. 

- Za dobrog trenera najbitnije je povjerenje. Ne vidim kako igrači mogu vjerovati Ryanu nakon onoga što je napravio rođenom bratu. Spavao mu je sa ženom osam godina - rekao je Danny Wilson, otac Ryana Giggsa, izbornika Walesa. 

Ryan Giggs jedan je od najvećih igrača Manchester Uniteda u povijesti, ali ono što je otkriveno 2011. godine obilježilo ga je za čitav život, izdao je brata Rhodrija. Naime, on je čak osam godina bio je u vezi s bratovom ženom Natashom.

Natasha je Ryana upoznala u ožujku 2003. godine u jednom noćnom klubu u Manchesteru. Spavala je s njim dok je njegova trudna supruga Stacey bila kod kuće. Nakon dva mjeseca prohodala je s njegovim bratom Rhodrijem za kojeg se kasnije udala. Kasnije je priznala da je pobacila dijete, koje je bilo Ryanovo, tijekom osmogodišnje veze.

Cijeli otok bio je šokiran nakon što je otkrivena ta vijest jer su svi mislili da je Ryan 'dobrica'.  U očima javnosti bio je obiteljski čovjek, no na kraju je ispalo drugačije. Natasha je odmah prekinula s izbornikom Walesa, a kao opravdanje za za svoje nestašluke, rekla je da je Giggs manipulirao njome i kontrolirao ju. No nije baš pomoglo i ubrzo je prekinula i s njegovim bratom.

Afera je unijela raskol u obitelj Giggs, neki su podržali Ryana, neki Rhodrija poput njihovog oca Dannyja Wilsona, legendarnog igrača Rugbyja. On je bio skroz pogođen s postupkom svog sina Ryana te se odlučio na ekstremnu odluku. Odrekao ga se i on za njega više ne postoji. 

- Znate, on (Ryan) je uvijek sebe stavljao na prvo mjesto i bilo mu je najvažnije da je centru pažnje. Potpuno je uništio život svoga brata! Za mene je on samo bivši nogometaš i ništa više od toga. Svaki puta kad se pojavi na televiziji, mijenjam program. Ne mogu ga vidjeti. Trebao bih  biti najponosniji otac na svijetu, a sramim se što mi je sin - pričao je njegov otac prije nekoliko godina.

- Čovjeka sudite po njegovim djelima, a ako je poznato da je on lažov i prevarant, kako mu itko može vjerovati? - pita se Danny Wilson.

No nije to bila jedina njegova afera. Nestašni Ryan varao je ženu i sa starletom Imogen Thomas koja je također odlučila izaći u javnost i otkriti sve. Prema engleskim medijima, pokušao je zavesti i majku od šogorice, no nije uspio. Bivši igrač Manchester Uniteda nikada se nije ispričao bratu za svoje grijehe, a za Rhodrija više ne postoji.

- Ryan je dobar nogometaš, ali je nikakav čovjek. Natasha mi je bila cijeli život, a njega sam smatrao osobom koja mi je najbliskija u životu - rekao je Rhodri. 

Brat mu se nakon afere odbio ispričati, a nije pokazao ni trunka žaljenja zbog svega.

- Nije mu bilo žao. Rekao je da je bila riječ samo o seksu i ničemu drugom što je bilo lijepo od njega - rekao je Rhodri koji od tada više ne komunicira s bratom. 

Nakon što je prošlo nekoliko godina od afere, supruga Staceya je pokrenula postupak za rastavu, a njegove grijehe je dobro naplatila. Olakšala ga je za čak 40 milijuna funti.

PIXSELL


No nije to prvi put da je Ryan poželio zabranjeno voće, i to opet bratovo. Nekoliko godina prije nego što je uopće upoznao bivšu suprugu Stacey, bivši igrač Uniteda 'ukrao' je bratu djevojku i odveo ju u krevet. Kada je to saznao, brat Rhodri je skroz poludio. Uzeo je bat i krenuo je tući Ryana.

-  Bio je izgubio razum. Situacija se otad primirila, no u tom je trenutku sve moglo završiti uistinu ružno i tragično - ispričao je izvor za Mirror.

Suprugu je varao sa šogoricom, a sada ljubi 15 godina mlađu...
Suprugu je varao sa šogoricom, a sada ljubi 15 godina mlađu...

Giggs je proveo u Unitedu 23 godine i odigrao 905 utakmica u kojima je zabio 158 golova i 174 puta asistirao. Osvojio je 13 Premier liga, dvije Lige prvaka, četiri FA kupa i četiri Liga kupa, a u mirovinu je otišao 2014. Što se tiče nogometne strane, veliki uzor. No isto tako ne može se baš reći i za privatni život.

PA/Pixsell
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida