Obavijesti

Sport

Komentari 52

Gol Jelića, Molde 1. u skupini, Tudorovi su srušili Dortmund!

Gol Jelića, Molde 1. u skupini, Tudorovi su srušili Dortmund!
6

Veliki uspjeh na Westfalenu ubilježio je PAOK Igora Tudora svladavši Borussiju Dortmund 1-0. Matej Jelić zabio je gol za Rapid u pobjedi nad Dinamo Minskom

VIDEO

Iako je njegov PAOK već ranije otpao iz kombinacija za prolazak u 1/16 finala Europske lige, Igor Tudor skupo je prodao kožu Borussiji Dortmund i srušio njemačkog velikana na Westfalenu 1-0. Jedini gol na utakmici zabio je Robert Mak u 33. minuti.

Ina Fassbender/Reuters/PIXSELL

Bez obzira na poraz, BVB će i na proljeće zaigrati u Europi kao drugoplasirani u skupini C u kojoj je prvo mjesto osvojio Krasnodar pobjedom nad Gabalom 3-0.

Razloga za veselje imao je i bivši nogometaš Dinama, Lokomotive, Karlovca, Rudeša i Lučkog Matej Jelić , koji je zabio drugi gol u pobjedi njegova Rapida protiv Dinama iz Minska 2-1. Momčad koju vodi hrvatski stručnjak Zoran Barišić obranila je prvo mjesto u skupini E ispred Villarreala , koji je remizirao kod Viktorije u Plzenju 3-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Veliko je iznenađenje faze po skupinama Europske lige Molde , norveški prvak, koji je remijem 1-1 kod Ajaxa osvojio prvo mjesto u skupini A, ispred Fenerbahçe a, koji je izborio 1-1 protiv Celtica unatoč igraču manje posljednje 23 minute. Nizozemci i Škoti, za koje je cijelu utakmicu odigrao Jozo Šimunović , opraštaju se od Europe.

Jedina stopostotna momčad ostala je Napoli , koji je opet bio efikasan. Uz nastup Ivana Strinića svih 90 minuta Napolitanci su pobijedili varšavsku Legiju 5-2 i osvojili skupinu D s 18 bodova i 22 postignuta gola. Danski Midtjylland obranio je drugo mjesto remijem s Club Bruggeom 1-1.

Neporažen je ostao i Liverpool , ali čak četvrtim remijem, ovaj put na gostovanju kod Siona (0-0) uz 90-minutni nastup Dejana Lovrena . "Redsi" su tako u izravnom dvoboju za prvo mjesto obranili čelo skupine B s 10 bodova, a Sion je drugi. Bordeaux i Rubin odigrali su 2-2.

Braga je remijem protiv Groningena 0-0 zaključila prvi dio EL-a u skupini F, a u izravnom dvoboju za drugo mjesto Olympique Marseille pobijedio je Slovan Liberec 4-2. Hajdukovi se "krvnici" tako opraštaju od natjecanja.

Europska liga, 6. kolo:

skupina A:

  • Fenerbahçe - Celtic 1-1
  • Ajax - Molde 1-1

skupina B:

  • Sion - Liverpool 0-0
  • Bordeaux - Rubin Kazan 2-2

skupina C:

  • Gabala - Krasnodar 0-3
  • Borussia Dortmund - PAOK 0-1

skupina D:

  • Midtjylland - Club Brugge 1-1
  • Napoli - Legia Varšava 5-2

skupina E:

  • Rapid Beč - Dinamo Minsk 2-1
  • Viktoria Plzenj - Villarreal 3-3

skupina F:

  • Slovan Liberec - Olympique Marseille 2-4
  • Groningen - Braga 0-0
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u