Obavijesti

Sport

Komentari 19

Gol Perice u pobjedi Udinesea, Nikola Kalinić dvaput asistirao

Gol Perice u pobjedi Udinesea, Nikola Kalinić dvaput asistirao
2

Mladi hrvatski napadač Stipe Perica (20) zabio je drugi gol Udinesea u pobjedi nad Atalantom 2-1. Lijepo je pospremio loptu u mrežu glavom nakon ubacivanja s boka

VIDEO

Stipe Perica malo-pomalo iskače iz drugog plana kao napadač na kojega bi hrvatska nogometna reprezentacija mogla računati u budućnosti, i to ne tako dalekoj. Ovaj je 20-godišnjak zabio gol u pobjedi njegova Udinesea nad Atalantom 2-1.

Udinese je poveo u 23. minuti preko Cyrila Thereaua , a Perica se upisao u strijelce u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, kad je glavom krasno pospremio loptu u mrežu nakon ubacivanja Brune Fernandesa s desne strane.

Bivšem igraču Zadra, koji je u Italiji na posudbi iz londonskog Chelseaja, bio je to treći gol u sezoni, a sva tri zabio je u posljednjih mjesec dana. Zanimljivo, osim Torinu, dva je zabio Atalanti, od čega jedan u kupu.

Konačan rezultat 15 minuta prije kraja postavio je Marco D'Alessandro . Nije mogao spriječiti poraz Atalante koja je sada bodovno izjednačena s Udineseom na devetoj i desetoj poziciji. Perica je iz igre izašao u 83. minuti uz pljesak tribina stadiona Friuli.

Mandžo nije igrao, Kale dvaput asistirao

Juventus je u Torinu pobijedio Veronu 3-0 bez ozlijeđenog Marija Mandžukića u sastavu. Golove su zabili Dybala, Bonucci i Zaza.

Fiorentina je na gostovanju kod Palerma slavila 3-1, a od prve minute na terenu su bili Milan Badelj i Nikola Kalinić za Fiorentinu te Mato Jajalo za Palermo.

VIDEO

Najraspoloženiji je bio Kalinić koji je dvaput asistirao za golove Josipu Iličiću. Treći gol zabio je Blaszczykowski, a za Palermo je pogodio Gilardino.

U remiju Frosinonea i Sassuola 2-2 Šime Vrsaljko igrao je svih 90 minuta.

Serie A, 18. kolo:

  • Udinese - Atalanta 2-1
  • Chievo - Roma 3-3
  • Lazio - Carpi 0-0
  • Milan - Bologna 0-1
  • Palermo - Fiorentina 1-3
  • Sassuolo - Frosinone 2-2
  • Juventus - Verona 3-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići