Obavijesti

Sport

Komentari 32

Golčina Alena Pamića za remi u derbiju na Kantridi

Golčina Alena Pamića za remi u derbiju na Kantridi
1

Nogometaši Rijeke i Dinama u derbiju kola su na Kantridi odigrali 2-2. Rijeka je povela 1-0, Dinamo preokrenuo, da bi Alen Pamić na kraju donio remi

VIDEO

Dinamo je posljednjih godina uvijek padao u'fajterskim’ utakmicama, no vremena su se promijenila. Mi sad takve utakmice dobivamo, najavio je Dinamov trener derbi s Rijekom. I opet pokazao da živi u zabludi kad je riječ o njegovoj momčadi. Prvak je stigao u goste 'fajterima' na Kantridu i odigrao solidnu utakmicu i remizirao odigravši 2-2. Rijeka je povela ranim golom Hrvoja Štroka iz slobodnjaka u osmoj minuti. Bivši nogometaš Dinama ubacio je s više od 20 metara iskosa, lopta je padala negdje između Butine i obrane 'modrih', a kako to obično biva kod Dinama, obrana se samo pogledavala s kapetanom. Lopta je pala pred Butinine noge i lagano odskočila u mrežu. Nakon toga Dinamo je pritisnuo i preselio se pred gol Rijeke. Domaćini su se nakon toga orijentirali uglavnom na kontre.
- Mi smo pretpostavljali da će Rijeka tako igrati. Stalno su slali duge lopte na bočne pozicije - rekao je Kruno Jurčić nakon utakmice. No, iako je trener Dinama znao kako će domaćin igrati, nije uspio napraviti ništa da to spriječi. Na samom kraju 'modre' je poljubila sreća i blagonakloni sudac Marić. Modri su izveli korner, a glavni sudac fućkao je penal i prije nego što je lopta doletjela u gužvu. Marić je u navlačenju vidio prekršaj na Vrdoljaku, a Sammir je sigurno izveo penalna samom kraju poluvremena.
- Pa svaki korner ili slobodan udarac bi onda trebao biti penal. Baš me zanima je li bio penal kad je Đalović centrirao, a Barbarić rukom skrenuo loptu. No vi mi ne želite pokazati snimku - rekao je isključeni trener Rijeke Nenad Gračan zamjerivši Oku sokolovom i HRT-u neke ranije neprikazane sporne trenutke.
- Ma što me vi ispitujete o suđenju?! Ja sam trener i želim pričati o utakmici - nervozan je bio i Jurčić. Dinamo je u drugi dio ušao bolje, a nagrada je došla u 57. minuti nakon ubačaja Sammira i sretnog gola Barbarića od kojeg se lopta odbila u mrežu Radmana. Za šećer na kraju pobrinuo se Alen Pamić prekrasnim golom s 20 metara. Butina je bio nemoćan i Rijeka zasluženo ostavlja bod na Kantridi. Obojica trenera za kraj su zaključila da su zadovoljni bodom i reakcijom svojih igrača u drugom dijelu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani