Obavijesti

Sport

Komentari 38

Golferica hrvatskih korijena: Mama me uhvatila da varam

Golferica hrvatskih korijena: Mama me uhvatila da varam

Amerikanka hrvatskih korijena Paige Spiranac u podcastu je ispričala da ju je majka uhvatila da je varala u golfu zbog čega joj je skoro zabranila da igra. 'Njoj se ne želite zamjeriti', rekla je za majku

VIDEO

Bivša golferica hrvatskih korijena Paige Spiranac (27) otkrila je da joj je majka skoro zabranila igranje golfa nakon što ju je uhvatila kako vara.

POGLEDAJTE VIDEO: Paige Spiranac

Pokretanje videa...

Paige Spiranac 00:16

- Jednom sam varala i naučila lekciju na vrlo težak način. Bio je to jedan od mojih prvih turnira, a na kraju je loptica završila u vodi. Ispustila da sam drugu lopticu i rekla da sam ju pronašla - objasnila je i dodala:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Izigrala sam ih, a mama koja mi je pakirala torbu za golf prethodne noći je primijetila da jedna loptica fali. Ona je jako draga, ali isto tako i zastrašujuća. Ne želite joj se zamjeriti. Tada mi je uputila pogled i rekla da ako se to ikad ponovi nikad više neću igrati golf. 

Tijekom godina su je nazivali brojnim pogrdnim imenima zbog njezinog stila života, no ne obazire se ni na što. Paige je uspješna u svojoj karijeri te je na račun izgleda uspjela sklopiti brojne sponzorske ugovore, a kaže da ju nije sram sve to iskoristiti.

Spiranac na redovnoj bazi govori o 'cyberbullyingu', ali i tome kako od korisnika Instagrama dobiva prijetnje smrću.

Paige koristi svoj profil kako bi dijelila savjete o igranju golfa, a jednom je prilikom izrazila  svoje mišljenje o korištenju kolica na golf terenima zbog čega su joj pristigle prijetnje smrću.

Spiranac se udala za osobnog trenera Stevea Tinoca 2018. godine, a upravo je on njezina najveća podrška.

- Upoznala sam ga na početku karijere, pa smo kroz sve ovo prošli zajedno.Razumije me i zna da je ovo posao za mene - rekla je Spiranac i dodala da bi joj suprug vjerojatno savjetovao:

- Hej, pokaži malo više dekoltea...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje