Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
114 komentara

Goli niželigaši: Igrači Plomina snimili su kalendar za 2017.

Kako to oni sami u NK Plominu kažu, 'Pomičemo granice'. I doista, kalendarom za 2017. ovaj maleni niželigaški klub doista je pomaknuo granice i snimio kalendar s obnaženim nogometašima

Foto: Deni Persic
114 komentara

Ono na što smo naviknuti kada je riječ o slavnim odbojkašicama u ovo doba godine, napravili su neki sasvim neočekivani sportaši. Riječ je o kalendaru nogometaša niželigaškog NK Plomina na kojem su igrači spomenutog kluba osvanuli - goli.

Svaki mjesec u godini predstavlja jedan njihov nogometaš, obnažen i usred nekih od djelatnosti primjerenih plominskom okruženju. Na prvu kalendar je polučio veliko zanimanje, ali iz kluba upozoravaju da on nije na prodaju jer se time ne smiju baviti te da je očekivana donacija za kalendar otprilike 50 kuna, prenosi Istra Sport.

Foto: Deni Persic

U samoj najavi kalendara klub je upozorio sve zainteresirane, kojih zasigurno ima puno više među ljepšim spolom, da su za njih pripremili jedno neobično iznenađenje. 

'Pomičemo granice! Vaš najdraži mali veliki klub pripremio je jedno neobično iznenađenje! Imamo kalendar za 2017. godinu!
Imaju i drugi, ali ne ovakav! Ponosno predstavljamo 12 sočnih stranica A3 formata i visoke kvalitete, a sve puno raznih... datuma', pišu domišljati 'manekeni/nogometaši'.

Zahvaljujemo Istra Sportu, NK Plominu i fotografu Deniju Peršiću na ustupljenim fotografijama.

Naši partneri pišu
Message