Obavijesti

Sport

Komentari 266

"Treba im čestitati, ali guslanje u napadu prolazi samo sad"

"Treba im čestitati, ali guslanje u napadu prolazi samo sad"
1

"Oni su igrali duge napade, svaki oko minute i pol, uspavali su nas, a to im je bilo dozvoljeno. Žao mi je zbog navijača, ali sami smo si krivi jer nismo dali maksimum"

VIDEO

Jedino zlato koje nam nedostaje, ono s Europskog prvenstva, i dalje će ostati samo velika želja. Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Srbije 26-22 u polufinalu, a odmah nakon poraza pred kamere HTV-a došli su 'vrući' Slavko Goluža, Igor Vori i Blaženko Lacković.

- U 1. poluvremenu imali smo samo gol viška. Dogovorili smo se u svlačionici da igramo strpljivije u obrani i napadu jer smo prelako šutirali. U nastavku smo razbranili Stanića. Žao mi jer nismo odigrali najbolje što smo mogli, u pravom trenutku nismo bili pravi. Previše smo promašili zicera, jedan pa drugi, previše u ovakvoj utakmici.Nije bio dobar protok lopte, cijelo vrijeme smo bili u prekršaju, a oni su dobili krila i u pravom trenutku se odvojili - rekao je izbornik Goluža, ali i spomenuo suce:

- Oni su igrali duge napade, svaki oko minute i pol, uspavali su nas, a to im je bilo dozvoljeno. Žao mi je zbog navijača i nas svih, ali sami smo si krivi jer nismo dali maksimum.

Vori je posebno apostrofirao suce.

- I ono što smo se obranili nismo iskoristili u 1. poluvremenu kad su bili u grču. Vratili smo ih u život. U 2. poluvremenu su pojačali obranu sa Stanićem i nismo ih mogli zaustaviti. Treba im čestitati, ali ovo njihovo 'guslanje' u napadu prolazi samo sad. U modernom rukometu nigdje toga nema, na cijelom turniru im dozvoljavaju, imaju napade po dvije, dvije i pol minute, nemoguće je tako igrati.

Lacković je posebno tužan jer je odigrao sjajan turnir.

- Dozvolili smo im da igraju kako su htjeli, da nas umrtve. U 1. poluvremenu imali smo šansu otići na par golova razlike, a obrana je u nastavku bila loša. Uvukla se nervoza, a Stanić se razbranio. Odigrali smo dobar turnir i koliko god boli, moramo uzeti broncu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 266
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu