Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
90 komentara

Goran Vučević: Ispričavam se, nisam reagirao primjereno...

Priznajem da sam kritizirao suce, a pogotovo glavnog suca Bruna Marića jer sam osjećao da smo pokradeni, napisao je Vučević i ispričao se za svoje ponašanje

Miranda Cikotić/PIXELL
Foto: Miranda Cikotić/PIXELL
90 komentara

Poziv na linč, prijave, obavijesni razgovori u policiji, prijetnje ubojstvom sucu i njegovoj djeci... Tko još priča o nogometu? 

Hajduk i Dinamo odigrali su 0-0 na Poljudu. Daruvarskog suca Brunu Marića, koji je sudio penal za Dinamo u 94. minuti utakmice, dočekali su ispred tunela Hajdukov sportski direktor Vučević i predsjednik NO-a Pavasović Visković. 

Vučević je vukao suce za rukav i psovao, a Pavasović Visković je završio na obavijesnom razgovoru u policiji zbog prijetnji prema daruvarskom sucu.

Miranda Cikotić/PIXELL

Nakon što se Bruno Marić ispričao na konferenciji za novinare zbog pogreške na derbiju i rekao da više nikad neće suditi utakmice Dinama i Hajduka, pokazao je i sramotne poruke u kojima ljudi prijete njemu i njegovoj djeci. 

Isprika je stigla i s Hajdukove strane, točnije u priopćenju koje je potpisao Goran Vučević, a objavljeno je na službenoj stranici Hajduka.

Priopćenje Gorana Vučevića:

Svjestan sam da funkcija sportskog direktora Hajduka od mene traži da predstavljam klub na najbolji način, kako u sportskom smislu tako i po ponašanju. Zbog toga se ispričavam svima jer su neki moji postupci nakon utakmice Hajduka i Dinama na Poljudu bili neprimjereni.

Priznajem da sam kritizirao suce, a pogotovo glavnog suca Bruna Marića jer sam osjećao da smo pokradeni. Osim toga sudac Marić mi je na poluvremenu rekao da je vidio ruku ali da je nije sudio.

Reagirao sam u afektu, a nakupilo mi se puno toga jer već duže vrijeme radim u nenormalnim uvjetima, ali bez obzira na to svaki dan dajem svoj maksimum u želji da naš klub sutra bude što bolji.

Cilj mog rada u Hajduku je posložiti sportski dio kluba što će omogućiti da momčad napravi što bolji rezultat. Utakmice protiv Dinama za mene su utakmice za koje se živi, pa je i ovaj derbi bio puno više od još jedne prvenstvene utakmice. Na neki način ovakve utakmice su ogledalo našega rada.

Zato me najviše boli jer nam je uskraćena pobjeda u utakmici u kojoj je naša momčad pred gotovo punim tribinama nadigrala odličnu momčad Dinama. 

Neću nikome dozvoliti da uništava sve dobro što smo napravili u Hajduku. Ne mogu mirno gledati da na sportskom i materijalnom planu netko degradira sav posao i trud koji rade igrači, struka i ja osobno.

Naši partneri pišu
Message