Obavijesti

Sport

Komentari 200

U Gorici bijesni: Tužit će Hajduk, tvrde da im je vrbovao igrača

U Gorici bijesni: Tužit će Hajduk, tvrde da im je vrbovao igrača

Navodno je zapelo na odšteti jer je Hajduk ponudio 70 tisuća eura za Kalika, na što je Gorica zatražila 300 tisuća, da bi zatim 'bili' odgovorili s ponudom od 90 tisuća eura, što je izazvalo bijes u turopoljskom klubu

Već se duže vrijeme spominje kako bi se Anthony Kalik (24) mogao vratiti u redove splitskog Hajduka, ali kako doznajemo iz izvora bliskom klubu, to se neće dogoditi već će njegova Gorica i krenuti u sudski postupak protiv splitskog kluba koji je navodno sve dogovorio s veznjakom, dok to nisu napravili s njima. 

Hajduk sve dogovorio s bivšim igračem, Gorica ga ne pušta!
Hajduk sve dogovorio s bivšim igračem, Gorica ga ne pušta!

Anthony Kalik navodno je bio u Splitu te odradio trening trčeći po Žnjanu, a njegovi suigrači su igrali u Koprivnici protiv Slaven Belupa. On je suspendiran zbog svih događanja, a ako Gorica pošalje tužbu Uefi i ona 'prođe', splitski bi klub mogao ostati bez prava na dovođenje igrača u jednom prijelaznom roku.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide

Pokretanje videa ...

Navodno je zapelo na odšteti jer je Hajduk ponudio 70 tisuća eura za Kalika, na što je Gorica zatražila 300 tisuća, da bi zatim 'bili' odgovorili s ponudom od 90 tisuća eura što je izazvalo bijes u turopoljskom klubu. Tako je vjerojatno i neslavno propao transfer Kalika  u klub koji nosi u srcu.

Bilo kako bilo, izazovni su dani pred australskim veznjakom. Nakon svega ovoga imat će što za nadoknaditi svlačionici, ali i treneru Samiru Toplaku koji ga je već opomenuo da je 'glavom u Splitu'.

- Kalik nije bio u kadru jer je tako odlučio klub, nije psihički spreman za utakmicu - rekao je Toplak nakon poraza od Slavena Belupa 2-1 u petak.

No, možda bi u skladu s vremenom izdašnija ponuda mogla i omekšati čelništvo Gorice, a Kalik završiti tamo gdje je sve dogovorio...