Obavijesti

Sport

Komentari 30

Kako će gorjeti Poljud! Karata za Vatrene i Mađare više nema

Kako će gorjeti Poljud! Karata za Vatrene i Mađare više nema
1

Hrvatska je posljednji put na Poljudu pred navijačima igrala protiv Švicarske 2012. godine u prijateljskoj utakmici i navijači iz Dalmacije su jedva dočekali novu utakmicu. Ulaznice su rasprodane u rekordnom roku

Da je Dalmacija željna 'vatrenih', to smo mogli vidjeti i ovaj put. Rasprodane su sve ulaznice za utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo Hrvatske i Mađarske koja će se igrati 10. listopada na Poljudu! Preko 30.000 karata prodano je u utorak kada su i puštene u prodaju, a u srijedu su navijači razgrabili i preostalih 3.977. Kada je ostalo još oko dvije tisuće posljednjih karata, zaštitari više nisu ni puštali ljude u red, nije bilo smisla da čekaju, jer fizički ne bi mogli doći do karte. Prvo su rasprodani istok i zapad, a za drugi dan prodaje je bilo mjesta samo na sjeveru.

Pokretanje videa ...

Hrvatska je posljednji put na Poljudu pred navijačima igrala protiv Švicarske 2012. godine u prijateljskoj utakmici i navijači iz Dalmacije su jedva dočekali novu utakmicu. Ovaj put je riječ o službenoj, a sve karte su rasprodane praktički u samo jednom danu jer je prodaja započela u utorak u 12 sati, a posljednja karta prodana je danas.

Split: Počela prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatska - Mađarska

Red ispred Spaladium Arene u utorak stvorio se već ranoga jutra u utorak, svi su požurili po vrijedni komadić papira koji im osigurava da uživo na Poljudu gledaju hrvatske reprezentativce protiv reprezentacije Mađarske 10. listopada. Kada je i službeno počela prodaja u 12 sati, red je bio dugačak čak 300 metara!

Oko 16 sati HNS je morao blokirati prodaju ulaznica preko interneta jer su se kupovale tolikom brzinom da velik broj ljudi koji su čekali u redu ne bi ni došli do vrijednog papirića.

Ukupno je u prodaji bilo 33.977 ulaznica, a ulaznice za sjevernu tribinu su stajale 100 kuna, za istočnu 150, a za zapadnu 200 kuna u pretprodaji. 

Naši reprezentativci okupit će se 7. listopada u Splitu te će potom trenirati u Omišu. Jedina aktivnost na Poljudu bit će trening i konferencija za medije dan uoči utakmice.

Split: Počela prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatska - Mađarska

'Vatrene' će tako na Poljudu dočekati fantastična atmosfera, a Dalmacija i Split su toliko godina strpljivo čekali reprezentaciju, a sad su je i dočekali. Navijači su posljednji put na Poljudu u nekoj kvalifikacijskoj utakmici Hrvatsku gledali 2011. godine protiv Gruzije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Tada smo pobijedili 2-1 nakon preokreta, a atmosfera je bila nevjerojatna... Nadamo se da će takva biti i protiv Mađarske te da ćemo im se i osvetiti za onaj bolan poraz iz Budimpešte.