Sport

Komentari 50

'Gotovo je, Interu nema spasa. Danas slavim 61. rođendan, a ovo mi je najteži dan u životu...'

'Gotovo je, Interu nema spasa. Danas slavim 61. rođendan, a ovo mi je najteži dan u životu...'

Vidjet ćemo što će se u budućnosti događati s našom omladinskom školom, djeca će i dalje igrati u svojim natjecanjima, samo je pitanje pod kojim imenom, priča nam direktor Intera Branko Laljak

Danas mi je 61. rođendan, a to mi je bio i najteži dan u životu, javio nam se tužnim, gotovo očajnim glasom direktor Intera Branko Laljak.

Čelni čovjek Intera pokušao je sve, ali jednostavno nije išlo. I Interu nema spasa, Zaprešićani će sljedećih dana u likvidaciju kluba. Jednostavno, klub više neće postojati, tu više nema spasa.

Susret Dinama i  Inter Zaprešića u 2. HNL

- Ne znam što bih vam rekao, gotovo je. Trebamo zadržati dostojanstvo, biti ozbiljni prema sebi i drugima, već ovog tjedna ćemo se povući iz drugoligaškog natjecanja. Sve smo pokušali, ali se toliko toga poklopilo protiv nas, nema nam spasa - priča nam Branko Laljak, pa nastavlja:

- Moramo vidjeti što će se događati s omladinskom školom, sigurno da ćemo s njima nastaviti raditi, djeca će nam igrati u svojim natjecanjima, samo je pitanje pod kojim imenom, Intera više neće biti. Sutra smo trebali imati Skupštinu kluba, ali od toga neće biti ništa. Svi su se potencijalni investitori povukli iz ove priče, gotovo je.

Inter je i službeno "pao", rezultat je to blokade kluba zbog neispunjenih obveza od 230 tisuća eura prema dvojici bivših igrača te propalom dogovoru s Dinamom.

- Iskreno, u cijeloj priči najviše zamjeram samome sebi, ja sam vodio taj klub, ja sam na čelu Intera i ja na koncu nisam uspio pronaći rješenje. Tako da je naša priča gotova, Inter se gasi nakon 93 godine postojanja. Vjerujte, ovo su najteži dani u mom životu - završio je Branko Laljak.